Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


(Stránka 2 z 3)

Audioweb.cz » Sluchátka » Domácí sluchátka

  Stránky: ««« 1 2 3 »»»

RSS

Příspěvky [21 až 40 z 57]

Re: Domácí sluchátka

No jo, ale to je moc už dokkene... Česko je zkurveně drahý, platy na hovno, ale ceny nejvyšší. Pomale se stydím za to, kde jsem se to narodil.

(upravil dokken 14. 1. 2009 20:51)

Re: Domácí sluchátka

Tak Audio-Technica ATH-A700 ART
http://www.sluchatka.net/91-audio-technica-ath-a700/
Tady zhruba o 1.8k levnějc.
to je hnus...asi začnu prodávat v čr sluchátka smile

http://www.avdeals.com/Headphones/large … h-a700.jpg

Re: Domácí sluchátka

Dle popisu daleko méně basů jako senny. A já basy rád, ee smile

Re: Domácí sluchátka

Vzdyt si muzes pomoci equalizerem. Kdyz jsem to na nejakem tuc tuc zkusil, mel jsem pocit ze stojim pred nejakym PA.
Nemas ve svem okoli nejaky obchod, kde by sis mohl ty sluchatka otestovat?

Re: Domácí sluchátka

paf: bohužél nemám, jsem z Jižní Moravy a je tu houbelec. Co se týče těch basů, já chci aby ty sluchadla je hrály rádi, zas takovej extra audiofil nejsem.
Kdyby ty sluchadla lada zítra poslal, je nějaká možnost aby byli v pátek u mě? Nějaká speciální doručovací služba do max. jednoho dne? Rád bych je v pátek už měl, jestli je teda hodláš lado poslat.

Re: Domácí sluchátka

..neděláš dobře Martine s těma otevřenejma, jednou se ti to vymstí lol

(upravil Martin 14. 1. 2009 23:20)

Re: Domácí sluchátka

Nikdy jsem doma neměl uzavřená sluchátka a nikdy jsem si na to nestěžoval dokkene... Navíc jestli pořád narážíš na ty audio technika sluchátka, tak jsou prostě kurva drahý a to se mi už vůbec nelíbí. Nevlastním ani sluchátkový zesilovač, natož kvailtní CD přehrávač a už vůbec ne kvalitní CD hudbení songy. Jsem obyčejný smrtelník s chutí do  trochu lepší zvukový kvality, než je Koss Porta Pro.
Lado, tak jak si na tom?

(upravil lada 14. 1. 2009 23:42)

Re: Domácí sluchátka

No žádná super cena, tak o pětikilo levněji, 3500 vč. pošty? Jsou tři měsíce staré, to je pokráceno úměrně zkrácené záruce... Nutně se jich zbavit nemusím, to je raději nechám doma.

Jinak tady http://hifi.slovanet.sk/bb/viewtopic.php?t=2622 se většina kloní k otevřeným, měly by hrát lépe. Výhodu uzavřených vidím fakt v té izolaci.

V "Kubově žebříčku" jsou ještě nad zmiňovanými A-T sluchadla Denon AH-D 2000, v CZ za cca stejné ceny, o chlup levnější. Dle Headphone.com jsou na tom navíc o 2db lepší v "Isolation".

(upravil Martin 15. 1. 2009 1:39)

Re: Domácí sluchátka

lada: já bych je od tebe vzal, není problém. Jen teď řeším, jak to ke mě dostat do pátku?
EDIT: takže v pátek bych je měl dostat. Na večer se s váma podělím o dojmy a zážitky. Už se těším smile! Tak mi sakraš pomozte najít nějakou hudbu v sekci nezařaditelné, ať mám co poslouchat wink

Re: Domácí sluchátka

Se sluchátky HD-595 neprohloupíš, mám je mezi mnoha jinými taky smile
Mají dobrou citlivost, takže ti půjdou z kdejaké sračky přehrávače se slabým výstupem.
...ale dobrý sluchátkový zesilovač jim svědčí smile

Re: Domácí sluchátka

To tak trochu stačí Betarone smile. Už tak to stojí dost peněz a moje SB Live! na to obyčejný lepší poslouchání myslím bohatě stačí. Teď je sehnat kvalitní nahrávky wink

(upravil Martin 16. 1. 2009 12:14)

Re: Domácí sluchátka

***************** Takže pánové **************************
Sluchátka mám na uších.... Uaaah, no popravdě prvně nenadchly, ani nezklamaly.
Teď když už poslouchám déle, můžu s klidným srdcem říct že fantazie smile. Momentálně mi hraje Enya a běhá mi až mráz po zádech, opravdu naprosto odlišná dimenze poslechu hudby... Kam se hrabe nějakej Koss Porta Pro, hnus! A co mě nejvíce překvapilo byly basy, prej že moc ee. Cože? Tyhle sluchátka podávaj neuvěřitelnej výkon i na těch nejspodnějších kmitočtech a hrají je rádi. Koss to bylo jen plastické cosi, co znělo při každé hudbě téměř stejně uduněně. Středy jsou úžasný, takový vychutnaný pocit jsem nikdy při poslechu neměl... Jsou naprosto pohodlná a vcelku lehká.
Co mě překvapilo bylo vyzařování do prostoru, postavit si to vedle monitoru můžete jako náhradu za 2.0 repráky, hraje to opravdu moc smile.
Jednim slovem spokojenost.
Tímto bych chtěl poděkovat ladovi za dobrou koupi, opravdu jsem nadšen.

Re: Domácí sluchátka

Až takový rozdíl tam je mezi Porty? Taky silně zvažuji o nových, ale kterých?

Web

Re: Domácí sluchátka

http://www.cdprehravace.wz.cz/sluchatka/zebr.htm myslím, že když dáš na tohle neprohloupíš. Jinač ti mohu doporučit ty moje HD 595, ovšem není to moc objektivní smile

(upravil lada 16. 1. 2009 15:00)

Re: Domácí sluchátka

Autor toho žebříku plánuje na letošek opět nějaký sraz, začátkem prázdnin, když vydržíš, do New Jičína to nemáš tak daleko. Jinak, jako známé a spolehlivé identitě by Ti třeba někdo tady z fóra půjčil potenciálně vyhlédnuté hluchadla za obousměrné poštovné... já už to nebudu big_smile - leda nabídnu iGrado, ale to není (asi) vůči Portě upGrade wink

Re: Domácí sluchátka

Připrav se Kritiku, že to jiný formáty než FLAC a jim podobný nežere... Jinač je to utrpení, tahám jak o život a jen si chrochtám smile.

Re: Domácí sluchátka

Měl jsem půjčené dnes HD 280 PRO (od zvukaře), ale jen asi na půl hodinky ...
HD 280 PRO jsou uzavřená sluchátka, jsou podstatně těžší než Porty. Zvukově hrají HD 280 PRO jinak než Porty. Hrají celkově přesněji, detailněji, řekl bych reálněji, ale zato s méně basy. Co mi vadilo nejvíc byly sykavky, hmotnost a nejsou moc pohodlné. Jinak jsem byl překvapeny jak jsou Porty "přebasované". Vím, že se nedá dělat nějaký závěr z pár skladeb, ale byl jsem zvědav na zvukový rozdíl. 
Doufám, že HD 595 budou hrát jinak než HD 280 PRO. smile

Web

Re: Domácí sluchátka

No, "přebasované"... kolem stovky, ale níž naopak strádaj, tam nehrajou.

Re: Domácí sluchátka

Zvuk z Port je takový zastřený oproti 280 PRO. Rozdíl je na první poslech jiný, je tam více basů .... Na druhou stranu bych 280 PRO nechtěl pro jejich nepohodlí a dost mi vadí sykavky. Poslouchám hudbu přes zesilovač, takže není možno si doladit zvuk na EQ. A po delším poslechu se mi potí uši. Koženka/kůže dělají své.

Web

Re: Domácí sluchátka

Na sykavky jsem narazil i u HD 595, ovšem dávám to za vinu nekvalitní nahrávce... Myslím si, že se některý mp3 díky tomu, že se ořežou, tak na oplátku se jim zvyšují okrajové pásma. To je plus pro shit sluchadla nebo bedničky, pro kvalitní velký mínus. Teď jsem si stáhl nový Nikelback ve flac a uplně hájend i na 100% smile.

Příspěvky [21 až 40 z 57]

  Stránky: ««« 1 2 3 »»»

Audioweb.cz » Sluchátka » Domácí sluchátka

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£