Re: Posloucháte někdo z mp3 přehrávače?
Mechanik,
- Ty zvuk testovacej nahrávky popisuješ ako : "toto je na basoch uhučané a mäkké a tie nástroje nemajú dynamiku ani stredy, má to len nejake divné výšky. Akosi sa to zlieva."
- antonio Ti oponuje :"Zajímavé. Mně se to líbí moc a s duněním ani uječeností jsem problém neměl.", čím naznačuje, že ten zvuk máš doma ty.
-Ty:"Ak máš stále nejake regálové 2 pásmo tak tú prebasovanosť asi nepočuješ. To je možno aj nejakych 30-35Hz. Ak máš stále ten integrovaný zosilňovač SONY tak by som aj tie výšky bral "s rezervou. Ale ujačané to nie je len sú tie výšky totálne bez dynamiky a zliate."
- antonio Ti oponuje " Zesilovač Yamaha A-S500 a 3p s Vifa PL22WR09 + PL11WH09 + SEAS 25TAC/D. Basáky jsou v uzavřence, nejde to do nejnižších kmitočtů, zato ale přesně a bez hučení. Jsou to nedávno překopané bedny. Zrovna na tomto odvedly dobrou práci a byl to zážitek poslouchat až do konce."
a radí s riešením zvuku, ktorý máš ty doma a možno aj viacerí, ktorým v tom hučí: "Spíš podezřívám obecně bassreflex. Zkus je u svých ucpat a přidat na EQ co to udělá."
- A Ty napíšeš : "Mne BR nikdy nehučal."
Tak čo vlastne počuješ hučať? V nahrávke to nie je.