Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


(Stránka 2 z 2)

Audioweb.cz » Sluchátka » Jaká sluchátka na poslech hudby?

  Stránky: ««« 1 2

RSS

Příspěvky [21 až 24 z 24]

(upravil TomasU 7. 12. 2009 22:27)

Re: Jaká sluchátka na poslech hudby?

Ako som už napísal, technics rp-dh1200 mam doma. http://www.decks.co.uk/products/technics/rpdh1200
Popis som v krátkosti napísal už v príspevku hore ale chcel by som ešte doplniť o to, čo chceš vedieť.
Kábel je naozaj poctivý - 3m "telefónny", drží tvar, nemá tendenciu sa točiť. Vybavený šróbovacou redukciou z 3,5mm JACKu na 6,3mm JACK. Po troch rokoch nemám pocit, že ho treba vymeniť smile Stále ako nový. Ak by sa aj náhodou niekomu podarilo preseknúť ho, dá sa jednoducho vymeniť. Na samotné sluchátka sa pripája 3,5mm JACKom.
Konštrukcia mechanicky pevná, ako som písal, netlačí na hlave, príjemne sa nosí aj dlhšiu dobu. Ak sa k nim človek správa normálne, vydržia dlho. Hod do diaľky sa im páčiť rozhodne nebude...
To najpodstatnejšie, zvuk. Vyslovene im vyhovuje elektronická klubová hudba, nezaostavájú ani v iných hudobných žánroch. Všetko hrá tak ako má akurát mám pocit, že basy hrajú trošku viac.
Ideálne by bolo, ak by si skočil niekam si vypočuť viacero typov a spravit si vlastný názor. U mňa je to veľká spokojnosť.

edit: Myslím že tá drzosť je na mieste, prečo by od toho človek nemal vyžadovať kvalitu keď za to zaplatí nemalú sumu.

Re: Jaká sluchátka na poslech hudby?

Millano, já bych taky doporučil Technics. Jejich vývoj byl řížen prioritou použití pro DJs, a tomu opravdu odpovídá mechanické, konstrukční i zvukové provedení. Umí zahrát přesně to, co potřebují DJs slyšet, když honí ty jejich bípíemy. Zatižitelnost do 3,5W zaručuje, že jsou takřka neodvařitelná.

  Hlavně proboha nekupovat Numark PHX. Ty sice mají dostatečnou zatižitelnost, ale po zvukové a mechanické stránce je to naprostá katastrofa.

Frank napsal:  "...... Ale obávám se, že uzavřený sluchadla zas nepudou pořádně poslouchat doma."
   Tak s tím bych nesouhlasil. Beyerdynamic DT 770 a Sennheiser HD 280 jsou uzavřená sluchátka, která příjemně překvapí i poměrně náročné posluchače.
   Hlavně pozor při nákupu sluchátek nejvyšší třídy. Jejich striktně analytický, nezkreslený přednes ocení audiofilové, ale teenager, který si myslí, že Beyerdynamic DT 990 za 9 tisíc vytáhnou z MP trojky nějaký zázrak, bude možná sklamán, protože teprve uslyší jak hnusně ta MP3 hraje.
   Každopádně si myslím, že limit 2000,-Kč je pro slušnější sluchátka málo.

Doporučuji:  http://www.cdprehravace.wz.cz/sluchatka/zebr.htm

Re: Jaká sluchátka na poslech hudby?

Děkuji všem za rady, ty Technicsy vypadají dobře, ale v jejich cenové relaci mají konkurenta - Sony MDR-v700. takže až našetřím tak se budu rozhodovat mezi těmito 2 modely - budu si je muset poslechnout ...

" Vědět a znát to každý by chtěl, ale učit se nechce ... "

Web

Re: Jaká sluchátka na poslech hudby?

Jen tak aby řeš nestála smile Koupil jsem si AKG K77 a čekal jsem to horší. Ale dobrý to neni smile V porovnání s HD555 je tem zvuk takovej jakoby s nádechem takovýho "plastova". Ale na první poslech docela vyvážený. Po chvilce mi došlo, že ty basy přecijen trochu zahučávaj a že ty středovejšky jsou přece jenom takový zapatlanější. Ale za 800 to je ok smile Jsem zvědavej jak splněj svůj účel.

Příspěvky [21 až 24 z 24]

  Stránky: ««« 1 2

Audioweb.cz » Sluchátka » Jaká sluchátka na poslech hudby?

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£