Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


(Stránka 2 z 2)

Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » Jaky zesilovac pro RS 538?

  Stránky: ««« 1 2

RSS

Příspěvky [21 až 21 z 21]

Re: Jaky zesilovac pro RS 538?

No , sice si tu pisu dost sam se sebou, ale abych to nejak uzavrel, tak sem davam vysledek...
Bedny jsou zrepasovane, nakonec jsem vlepil do kazde dve predozadni a jednu bocni vyztuhu z latovky. Nicmene kdyz tomu osolim, tak by si to vzhledem k velikosti zaslouzilo vyztuh vice a nebo nejlepe novou ozvucnici z poradneho materialu. Co se tyce tlumeni, tak jsem tam dal zpet to co tam bylo,, ale myslim ze to budu brzo menit za vatelin, moc se mi to nezda...
Zvuk se dost procistil, jen co me zklamalo byly basy. Cekal jsem ze se po renovaci dostanu o par Hz nize, ale spis naopak, jakoby se to jeste krapet zhorsilo. Basy jsou presne, docela rychle a hlavne nehuci, ale cekal jsem ze budou vice udernejsi, vzhledem ke zdvojeni basaku v kazde bedne. No snad si to casem sedne. Ragumem jsem to potiral 2 dny a nakonec zakonzervoval silikonovym olejem.

Jinak jsem poridil ten zesik Hitachi, hraje to na me az moc ciste, snad si na to zvyknu smile Vykonove je to uplne jinde nez AZS 218, rachot to nadela fest. V sobotu ho otevru a taky dam trochu do pucu. Z AZS sel takovy jiny zvuk, takovy jakoby teplejsi. Hitachi ma takovy chladny az digitalni zvuk, srovna Teslu s Hitachi je jako prirovnat zvuk z gramofonu se zvukem z CD. Nevim jak jinak to vyjadrit.

Příspěvky [21 až 21 z 21]

  Stránky: ««« 1 2

Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » Jaky zesilovac pro RS 538?

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£