hranatybraska: Jak pro koho, dost bych to zkomplikoval a minulo by se to záměru 1watta.
dawsoo: Určitě to nebude tak zlé. Z těchto repráků je znát, že Němci mají dobře automatizovanou výrobu - závěsy/středění je lepeno přesně, magnety taky, tolerance parametrů nízká a nevidím důvod, proč u jiných typů by tomu mělo být jinak; ale takto to umí leckdo. KE25 s tou svou kastlí a RLC je takový pokus být originální asi; po přesazení, srovnání fastonů a odstranění toho napnelismu, je to už ok. Až jsem se divil, že s tím nejsou další problémy, protože to těsnění na čele je pěkný prevít a čekal jsem, že si nesedne dobře. No už do toho nebudu rejpat.
Od 27TAC/GB jsem taky čekal čistější spodek, ale je to stejné u obou, každopádně ta 3H od 2k je špica. Co špica není jsou vyosené magnety, u jednoho dost.
Kocour: Impedanci jsem výjimečně předem neměřil, myslím ale, že by to nemuselo být zrovna zřetelné u takto zatlumeného průběhu a ještě pod RLC. Kdo nemá aparát, měl by si funkčnost ověřovat sin generátorem. Toto byl extrém, vlastně nic nerezonovalo, ale ta cívka byla jaksi zkroucena.
Já bych zase ty nové modely tak neprožíval, jde taky zčásti o marketing - stále s něčím přicházet a být na očích, pak se líp prodává, to Visaton zrovna neřeší, ale to neznamená, že už jsou mimo. Mě se třeba líbí DT-352NF, je to titan, který se prakticky nezměněný dělá už 30 let (výrobce LPG, a nejspíš je to i starší DSM-25FFL). To samé SS, stále má v prodeji typy, které dělá 20 let. Roky nám rychle ubíhají, ale nic znatelně lepšího se nevymyslelo. Ok, jsou výjimky, SS 32W.