Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


(Stránka 13 z 21)

Audioweb.cz » Sluchátka » zosilňovač pre sluchátka

  Stránky: ««« 1 ... 11 12 13 14 15 ... 21 »»»

RSS

Příspěvky [241 až 260 z 404]

Re: zosilňovač pre sluchátka

Tvoje deska vypadá navrhnutá mnohem líp smile Líbí se mi. Máš nějaký měření zkreslení?

Re: zosilňovač pre sluchátka

Bohužiaľ, ako som postavil, vypočul, tak som odložil do krabice. Ako vidím, záujem by bol, keď bude čas skúsim sa ešte na ten návrh pozrieť, chladenie bolo nedostatočné, ja som nakoniec mal spojené tie BUF634 cez kúsok medeného plechu, ale nevidím to ako finálne riešenie.
Napadlo ma aj niečo takéto:
https://lh3.googleusercontent.com/-WMcN4HChgY0/UWMwqyZYHDI/AAAAAAAADNQ/hL-d9Rm9z9g/s1542/Clipboard01.jpg

(upravil luta 13. 4. 2013 13:16)

Re: zosilňovač pre sluchátka

hmm funguje jen přihlášeným..

Web

Re: zosilňovač pre sluchátka

treba mať účet na googli , mne to ide

Web

Re: zosilňovač pre sluchátka

500. That’s an error.

There was an error. Please try again later. That’s all we know.


big_smile Tohle to háže už od včerejška.

Jinak DPS jsi teda Tomáši nechal udělat v číně ? Jsem moc zvědav na kvalitu, zvažovali jsme to taky ale já měl obavy o kvalitu , taky reklamace je následně problém...

Re: zosilňovač pre sluchátka

Mi se to zobrazuje normálně. Každopádně u všech číňanů u kterých jsem něco reklamoval to proběhlo tak, že se omluvili a poslali druhej kus smile Otázka je, jak na tom budou desky, ale vyrábí se tam snad všechny PCB do PC a tam chyby nejsou, nemyslím že by to byl nějakej problém.

Re: zosilňovač pre sluchátka

Tak to tedy souhlasím, že ceny mají velmi pěkné!
..no jo, jenže odkud to sem půjde? Aby mi to s DPH+CLO nevyšlo hůř, než u místních firem sad

Re: zosilňovač pre sluchátka

Tak to pak jo.  Otázka je, jak se k tomu celníci postaví... jsou to pěkní neřádi.

Re: zosilňovač pre sluchátka

No a eště jedna důležitá věc - má někdo od nich vyzkoušeno, jaké jsou zhruba dodací lhůty?
Pač třeba od doby, co v čajně zavedli nějaký kontroly nevimčoho, tak na zásilky s elektronikou čekám běžně 2-3 měsíce. (tayda, dx, ebay,..) Sere mě to pěkně, protože při téhle délce dodání, už se mi skutečně nevyplatí odtud cokoliv ojednávat a radši koupím předražené od místních, přičemž to budu mít hned.

(upravil Jan16 15. 4. 2013 22:27)

Re: zosilňovač pre sluchátka

No hele... trochu jsem jim to tam proklikal podrobněji. Mají tam zajímavé věci. Ale čím víc se tam vrtám, tím víc mě to připadá na prd.
Deska o málo větší než 5x10 a 38 dolárov za 5ks... a k tomu ještě poštovný, tzn deska skoro za 2 stovky, na to házím bobek... Nevim teda jak jinde, ale tuto se mě nelíbí.

//tak houby... >5cm x >10cm = +10$... tzn 48$ + těch 9 za poštu => 230CZK za obyčejnej zelenej plošák 6x12cm s hasl.. pchrr.

(upravil right13 15. 4. 2013 23:11)

Re: zosilňovač pre sluchátka

smile tak si zisti ceny v CR/SR  a zistis ze tych 48$ das len za pripravu podkladov wink

a to je este  malo lebo to je len nejakych 950kč ... co som sledoval vecsinou bola priprava okolo 1000-1200-1500kč , cena dosky bola potom okolo 2stovak a dole to islo az nad pekny pocet kusov

druha vec ze cenniky su za obojstranne dosky s prekovmi ...

tretia vec neviem ako to ratas za 10ks dosiek je to 22$ + postovne 5x10cm , HAL , zelena maska 1,6mm material 100% e-test , vrtanie a prekovy


http://imall.iteadstudio.com/open-pcb/p … 18002.html


EDIT aha ty pozeras vecsia ako 10x10cm , co ja viem , na dosku vecsiu ako 10x10 cm napchas take mnozstvo suciastok , zeby si pri osadzani 5tich kusov to najradsej zahodil ... toto nie je na "zastarale" tht montaze ... na to sere pes s tym sa robi uz maloco to len hifisti to vsade pouzivaju

Web

Re: zosilňovač pre sluchátka

V porovnání s cenama z ČR/SK to vyšlo bezkonkurenčně nejlíp tak nevím co řešíte roll
Jinak by to tam Tomáš asi nezadával..

Web

Re: zosilňovač pre sluchátka

preberalo sa to tu : https://www.audioweb.cz/viewtopic.php?id=17784&p=2

Web

(upravil Jan16 16. 4. 2013 12:03)

Re: zosilňovač pre sluchátka

Sem zvědavej, komu prvnímu z vás dojde, že deska 6x12 se do 5x10 nevejde. Tzn u iteadu to spadá pod "larger than 10x10", tj 10x15 = +10$, celkem za 48$, k tomu 9$ poštovný, celkem za $57. Desek je 5 kusů (a né 10 jak někteří hlásají), tzn jedna vyjde přes 2 stovky. To není nejhorší. Jenže si zkuste uvědomit, že těch desek budu mít 5, ačkoliv by mě stačila třeba jen jedna. Co se zbývajícíma čtyřma? Opravdu nepředpokládám, že bych 4 desky nějaký mý šaškovský konstrukce tady udal na foru. Takže mi 4 zůstanou ležet doma.. Dobře, možná jednu bych případně udal kamarádovi.. Tak mě zbydou tři. Ve výsledku mám jednu osazenou desku a 3 nepotřebné. Od kamaráda jsem získal cca 250Kč v tom lepším případě, tzn za jednu tu osazenou desku a tři nepotřebné jsem dal 9 stovek.  Už si rozumíme lépe?

S nikým se tu nehodlám hádat. Itead je prostě výhodnej (velmi) pro desky pod 10x10.  (a pak pro malé série 50ks a více)
Pokud vím, tak svoboda názoru ještě platí. Pokud myslíš, že tvůj názor bude správnější, může být, neberu ti to, ale myslíš si, že bude ještě správnější, když začneš víc řvát?

(upravil Jan16 16. 4. 2013 12:12)

Re: zosilňovač pre sluchátka

Já sa nahněvám, nemám důvod. Nemůžu za to, že zde na foru není akceptován jakýkoliv jiný než většinový (nebo spíš ten nejvíc ukřičený?) názor.
"čo mu vadí snáď všetko a len frfle" - však ok, snažím se krotit. Už jsem taky poučen, že příště nebudu navrhovat úpravy jakýchkoliv zesilovačů.  Za chvíli si to začnu sepisovat, a budu tu mít senam, co se zde nesmí.
A s tím "jen frfle.." si tu může každý projít forum sám, jestli si snad myslíte, že tu frflám akorát já.
//PS: ano, jsem do jisté míry pesimista.  Nebo tu snad sou samí optimisti, že tu je s tím takový problém?

Re: zosilňovač pre sluchátka

Tomáš udělal sluchátkáč a nabidl ho jako free projekt s tím že někde levně vyjede desky. Nechal si vypracovat cenové nabídky v CZ, SK i v Číně. Cenová nabídka v číně vyšla nejlevněj, tak ji tam zadal. Co ti na tom není jasné ?? Když si přečtu tvé příspěvky a různé spekulování..neplyne z nich nic k tématu, co tě nutí přispívat?

Web

Re: zosilňovač pre sluchátka

Představ si, že vůbec nic...

(upravil reeb 16. 4. 2013 12:28)

Re: zosilňovač pre sluchátka

Kdybys napsal : S touhle firmou mám zkušenost, bylo to rychle, desky ale stojí za hovno.. tak neřeknu ani popel. Tomáše přesvědčuješ o tom jak je to volba na hovno, přičemž on už má všechno dávno zjištěno, má vzorek jejich výrobku atd.
V číně nechává dělat dps spousta lidí, i velké firmy typu Gatema protože je to cenově výhodné..pravda, někdy je to problematické ale vzhledem k ceně to za ten risk stojí.

Web

Re: zosilňovač pre sluchátka

omlouvam se, že do toho zasahuju, ale myslim, že sis Honzo spletl dva projekty - staffy navrhl desku 120 x 60mm (příspěvek #259 v tomto vláknu) a killer3x tuto která 75 x 100... S cenami desek >10cm máš pravdu, stejně jako Killer3X se svými 7,5 x 10cm smile Nebo se pletu?

Web

(upravil Jan16 16. 4. 2013 12:51)

Re: zosilňovač pre sluchátka

No jo, máš pravdu, tak to se omlouvám. To je tak, když tu dělám deset věcí najednou a do toho tu ještě frflám na foru. Ale neni žádná novinka, že já dycky něco zmatlám dohromady..

//"V číně nechává dělat dps spousta lidí, i velké firmy typu Gatema" - opravdu? Tak to tam mají docela šikovné číňany...
//Kecáš... Gatema má výrobu v Boskovicích.

//Jak se jmenovala kamarádova matka? - fajn, kecáš, jinak bys to nesmazal.  Jo, klidně to tu promazat mohou.

Příspěvky [241 až 260 z 404]

  Stránky: ««« 1 ... 11 12 13 14 15 ... 21 »»»

Audioweb.cz » Sluchátka » zosilňovač pre sluchátka

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£