Re: Školení: Akustická měření, RNDr. Sýkora
Chlapi, s tím si pak můžete hrát doma... Nechte to v neděli na Sýkorovi
Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.
Audioweb.cz » Návrh, měření, software » Školení: Akustická měření, RNDr. Sýkora
Chlapi, s tím si pak můžete hrát doma... Nechte to v neděli na Sýkorovi
Ano to je rozumné. Necham na panu Sýkorovi. Potřebuji to ale vědět do zítra odpoledne . Repro skutečně velmi směruje. Do dosti úzkého prostoru.
elipsa: Tak určitě tím nic nezkazíš, max. riskuješ, že to povezeš tam a zpátky, aniž by se to využilo...dá se ale očekávat, že VB z širokáče moc nadšenej nebude, pokud by to tedy nechtěl ukazovat jako odstrašující příklad Jak známo, zastává v hi-fi jinej přístup...
A prave proto bych to vzal a prave proto bych to tam ukazal.
Jenže to není přednáška o vhodnosti nebo nevhodnosti širokopásma pro hifi. Je to přednáška o měření.
Takže všechno dneska platí?
JJ
Bednu už mám zabalenou.
Nezoufejte, napříště už aspoň víme, jak na to...
Čekal jsem od toho trochu víc. Ze začátku asi 2h terorie, potom snažení se o měření boxu... Pan Sýkora asi nebyl ve svý kůži. Příště to chce nějak určit průběh akce.
P.S.: Docela mě zajímala ta Klonova budka (hlavně výškáč) na kterou se vůbec nedostalo.
MaBat> I tak dík za organizaci, zase jsem o něco málo chytřejší.
Sem s tím! Já jsem měl poslední dobou málo času na forum tak jsem to vždycky jen tak prolítnul a tohle jsem nezaregistroval jinak bych se hlásil první v řadě.
Kdyby byl zájem a video by bylo větší tak ho můžu nasdílet na serveru analog.cz Tam mám v podstatě k dispozici neomezeně místa.
Ono to nebude tak rychle. Nejdříve musím koupit FireWire kabel, pak se musím naučit stáhnout video do PC (je toho asi 6h), pak musím zjistit co s tím, protože přímý přepis z DV by asi byl trošku veliký. No a protože jsem kameru držel poprvé v pazourech, tak nevím jestli z toho vůbec něco bude. Teď jdu chrápat, pak budu sedět 2 dny v práci a teprve pak se můžu do něčeho pustit.
pibi: jestli chceš pomoci a poradit jak a co nainstalovat k nahrávání tak mi napiš na ICQ, ušetřím ti třeba trochu času
428430169
Pro toho, kdo daval pozor a domyslel mela ta seance zajimavy prakticky dopad. Uz jenom ono carovani s mereni faze, poznamky, ktere byly tak nejak mezi reci, ale obsahly vic nez uvodni prednaska a o molekulach.
Bohužel, jsem musel už po 3 hodinách vypadnout, takže jsem z toho měl jen úvod. Kdyby se někdo uschopnil napsat o co jsem přišel byly bych moc rád.
Já z toho mám dobrej pocit, dozvěděl jsem se něco novýho a stejně jsem se ještě na jednu věc zapomněl zeptat, ale ta je skoro jasná.
Audioweb.cz » Návrh, měření, software » Školení: Akustická měření, RNDr. Sýkora