Re: Školení: Akustická měření, RNDr. Sýkora
Myslel jsem, že jsme domluvený - psal si "počítej se mnou", odpověděl jsem "OK", ne...?
Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.
Audioweb.cz » Návrh, měření, software » Školení: Akustická měření, RNDr. Sýkora
Myslel jsem, že jsme domluvený - psal si "počítej se mnou", odpověděl jsem "OK", ne...?
2 MaBat: Psal jsem Ti na email, nevím jestli to došlo? Máš ještě volné místo?
pibi: poslední.
Takže tím je plno, kdyby někdo odřekl, dám vědět.
Ok, už se těším na 22.
Ja puvodne mel byt 22tyho pryc, ted to vypada, ze ne, takze pokud se neco uvolni, dorazil bych.
Beznadejne. Mabat by chudak musel nejak prohodit sal za vetsi. Jsou jeste dalsi zajemci...
možná nerad uvolním jedno místo
budu to vědět po víkendu.
Je plno. Všichni, kdo projevili o přednášku cca před měsícem, kdy tu probíhala poptávka, zájem, jsou na soupisce (tedy až na chynu.cz, který jde radši na pivo). Ta poptávka se nedělala jen tak, bylo potřeba odhadnout, jak velkou místnost potřebujem, pronájmy těch větších jsou zas o dost dražší a neobjednám sál pro 50 lidí, když nevím, jestli ho zaplníme... Na poptávku se ozvalo asi 7 lidí, objendal jsem místnost pro 20, víc po mně nechtějte
Lidi jsem připisoval tak, jak mi od nich chodily potvrzení učasti...
Ti, kteří se tam už nedostanou, mohou ještě tím, že se ozvou teď, vyvýjet tlak na pořízení záznamu, resp. jeho následnou dostupnost.
Michal: další zájemci? O nikom nevím, kromě jednoho.
Pokud se mi do čtvrtka 12.6. 12:00 ozve dalších 10 lidí, zkusím ještě vyměnit prostor za větší, ale nic neslibuju. Pokud o někom víte, tak ať se ozve co nejdřív.
Mirulu a lidi od Sendyho?
4 lidem jsem dal echo, 1 se vyjádřil, že zrovna zvučí nějaký festival, když tak Matbat ať se ozve mailem, ať neděláme zbytečný šum.
Taky jedu, tohle si nenecham ujit. (jestli se zvetsi sal)
Já bych to neukvapoval, nikdo další se mi zatím neozval.
Takže nic, nikdo další už se neozval, místo zůstává, kapacita také. Stále platí, že pokud někdo odřekne, ozvu se lidem, kteří projevili zájem, ale místo se nedostalo (mirulu, P.V., thool)
Ok, nezbyva nez doufat, pripadne skemrat o zaznam...
(jel bych s kymkoli, jestli bude misto v sale a v aute)
Blíží se to, tak už doopravdy: kdo s sebou přiveze tu reprobednu pro praktickou ukázku?
Edit: S vámi je teda spolupráce... Nikdo nemá šikovně přenositelný basreflexový dvoupásmo, u kterýho by odpojil výhybku a vyved kabely skrz nátrubek ven?
Včera na stmeláči u piva jsem to ještě přesně nevěděl, ale v neděli vzhledem k nepředvídatelným okolnostem bohužel nedorazím, tzn. náhradníci hlaste se, Mirulu měl včera velký zájem...
Co nadelas... Mirulu bude mit radost.
Co to znamena pro videozaznam? Ujme se toho nekdo?
Pořád mam, takže jsme prohozeni. Supeeeeeer
mirulu: jj, pocitam s Tebou. Neprineses nejakou tu bednu?
Audioweb.cz » Návrh, měření, software » Školení: Akustická měření, RNDr. Sýkora
Secure your crypto assets using the powerful MetaMask Extension. Download today!