Re: Školení: Akustická měření, RNDr. Sýkora
Jdu !
Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.
Audioweb.cz » Návrh, měření, software » Školení: Akustická měření, RNDr. Sýkora
Jdu !
budu rád když se dostanu nap pivo do Prahy, na todle už mi peníze nevystačí
chyna.cz: no tak nepůjdeš na pivo a půjdeš na tohle, no... (počítej už s tím, že to bude míň, než 300)
Boramyr, Jarous: mám vás, i když jsem to chtěl mailem
tak to nevím jestli to pujde, sice bych rád, ale nejraději bych zkloubil obě akce dohromady třeba 21 na pivo a 22 za Sýkorou
MaBate, čekám na Robovu odpověď, pokud pojede nazpátek, tak bych se s ním svezl.
Kolik máš ještě míst k dnešku?
Edit: Mohl bych vzít kameru, pokud by Bobo nebyl proti..
cca 10
No, ale ubývá to, měli byste se s Robem rozhoupat Píšu si tedy Vás dva (tebe a Roba)
Přijedu. Posílám i mail.
OK, poslední 4 místa...
No vida, jak to jde, když Vás člověk trochu popožene
Poslení info: jelikož kapacitu pravděpodobně zaplníme, počítejte se vstupným 200kč.
Jinak mám kameru miniDV i stativ, není problém vzít a udělat ze záznamu pro zúčastněné DVD.
To bychom mohli.. Jarouši, nemáš zkušenost s nahráváním videa z obrazovky/projektoru? Obraz z projektoru by to chtělo nahrát k tomu, zvlášť, jinak to asi nebude moc dobře vidět...o je třeba vědět, o čem se tam zrovna mluví. Nebo bude jedna kamera přeci jen stačit?
Nevím, spíš bych to udělal tak, že kamera bude zabírat přednášejícího i plátno..., možná by to chtělo extra snímat zvuk, protože kvalita zvuku z kamery závisí na vzdálenosti a já bohužel nemám kameru se vstupem pro mikrofon.
Externí mic. Nejlíp měřící.
Já tam vstup mám, ale zase natáčet moc neumím. Milerád to někomu přenechám.
Jsem schopný sehnat bezdrátový mikrofon na klopu pro přednášejícího, to by asi bylo nejlepší, jaký vstup to má - konektor ?
hodíte záznam potom na e-disk nebo někam ať se můžou podívat i ti co nemají možnost jet díky moc
Je tam klasika 3,5 jack.
Edit: Klidně Ti tu kameru na místě i půjčím, třeba jsi lepší "točič" než já.. Když jí teda nic neuděláš. Teď jsem zkoušel dát tam můj mikrofon a nefunguje to.
Zkusím se podívat do návodu, co tam můžem připojit.
Na té kameře se dá nastavit kvalita zvuku 12/16bit ten vyšší je znatelně lepší. Problém je ten zoomovací mikrofon. Taky by se mohlo stát, že tomu nebude rozmět..
Když se domluvíte a něco připravíte, bude to skvělý. Já v tomhle nemůžu sloužit, nemám nádobíčko ani zkušenosti.
Mabate pocitas se mnou taky? Nebo mam jenom odevzdat prednasejiciho, projektor a pak pockat na chodbe nebo v aute?
Audioweb.cz » Návrh, měření, software » Školení: Akustická měření, RNDr. Sýkora