Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » DPA 223 zvuk

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [4]

Téma: DPA 223 zvuk

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jestli má někdo porovnání DPA223 s např Denonem PMA-710 a podobných? Nyní mám reciever DENON AVR-1312 a zvuk ve stereu nic moc tak přemýšlím nad stavbou DPA nebo koupení hotového koncáku..
Repro Wharfedale Diamond 10.7

Dík za odpovědi.

(upravil Fox_25 17. 4. 2012 17:17)

Re: DPA 223 zvuk

Když se reproňům poladí výhybka tak by mohli možná hrát slušně, DPA 223 si můžete klidně u mně poslechnout. A taky mám na prodej koncák ADCOM GFA 5200.

(upravil Dohnalik 17. 4. 2012 18:59)

Re: DPA 223 zvuk

Myslím si, že DPA223 bude dost velkej skok. Nemohl jsem ale převidět zmínku o lazení výhybky. Mám také Wharfedale, jen mnohem nižší model - regálovky 10.1. Myslíš, že by se polazením mohlo něco zlepšit?
Jinak, neber to jako rýpání, jen mezi zlíňákama - „u mně poslechnout“ - poslechnout u tebe, ne poslechnout u tobě, takže „mě“. Reproně by taktéž mohly. smile

Re: DPA 223 zvuk

Z češtiny jsem propadal takže nějaká chyba se vyskytne, musím si doplnit vzdělání.


Nevím jestli se něco zlepší, ale určitě si zaslouží vyhodit z výhybky bipoláry a dát tam slušnější svitky třeba od bennicu které mají na prodance. Já nahradil bipolár žlutými svitky od tesly a ty stihly umřít za necelý rok, takže budu na prodance objednávat taky vč. tlumivek, teď tam mám tlumajzny s feritem. Já Wharfedale vůbec neznám, nevím jaké tam dali měniče a jak naladily výhybku. Zatím jsem jen měnič kondenzátorů protože v tom vidím základ. A jestli se zvuk zlepší moc nejde říci, když jsem tam teď vracel na zkoušku elyt co v tom byl původně tak výšky horší byly, jenže se zde najde dost lidí kteří řeknou že to není pravda že to byla jen psychoakustika. Ale jestli se ti chce a máš něco horšího než DPA 223 tak se klidně stav a můžem si tvé bedny u mě poslechnout před výměnou a po výměně.

Příspěvky [4]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » DPA 223 zvuk

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£