Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Ostatní technika » co nejlevnejsi zvuk z pc

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [2]

Téma: co nejlevnejsi zvuk z pc

ahoj,
vlastni nepozornosti jsem si spalil zvukovku v notebooku. obcas potrebuju, aby muj pocitac dokazal nejaky zvuk vydat a prijmout. samotna externi zvukovka resi problem z poloviny, protoze ji chybi reproduktor (potebuju, aby me pocitac upozornil i na nahlas, ne jen do sluchatek).
napadlo me proto objednat z ciny (http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-to-3D-A … 256b545d17) nejakou superlevnou usb zvukovku (tem asi cenou konkurovat nelze) a trochu ji rozebrat a dobastlit k ni nejaky jednoduchy mono zesilovac s napajenim z toho usb portu a integrovat k tomu reproduktor, ev. i mikrofonni kapsli.

mam dotaz, ktery opa by na to byl nejvhodnejsi? neresim kvalitu, pouze napeti/proud, potebuju, aby na to stacilo napajeni z usb (na kterem zaroven uz pojede samotna zvukovka). moc se v techto svabech nevyznam, znam jen lm386, ktery mi prijde docela fajn. nebo je i neco lepsiho?

Re: co nejlevnejsi zvuk z pc

Takováto chrastítka zásadně nekupovat !!! jedno se mi dostalo do ruky a nejde na to nabastlit ani výstupní zesík ! strašně to šumí a kvalita zvuku je daleko horší jak z laciného volkmenu !

Příspěvky [2]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Ostatní technika » co nejlevnejsi zvuk z pc

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£