Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


(Stránka 1 z 2)

Audioweb.cz » Sluchátka » Sluchátka do uší

  Stránky: 1 2 »»»

RSS

Příspěvky [1 až 20 z 21]

Téma: Sluchátka do uší

Potrebuju nejake slusnejsi sluchatka (spunty/pecky) na prehravani z mobilu hlavne. Mate nejake tipy? Nevim jak jsou na tom tedka ty dratky/konektory - jak dlouho vydrzi, jestli by se treba vyplatila dozivotni zaruka u Kossu ikdyz ja jsem na tyto veci dost opatrny.
Chtel bych aby me moc nerusili okolni zvuky (v linkovych autobusech to je priserny randal od tech motoru) takze asi spunty budou lepsi, nevim necham si poradit.
Zvukove spis neco neutralniho a hlavne s jemnyma vyskama, vzhledem k pouziti nehledam high end. Mel jsem moznost slyset Koss Porta Pro (to jen napr. co bych nechtel) nebo jak se jmenovaly a tam mi prijde zvuk takovy divoky, uz je to dlouho ale myslim ze byly prebasovane. S ekvalizerem moc nepocitam a mam radsi kdyz to hraje vyrovnane uz z vyroby.
Cenove zatim nejsem uplne rozhodly ale urcite pro toto vyuziti max kolem 2000.
Pripadne dalsi pozadavky jeste doplnim.

Re: Sluchátka do uší

Klipše S4, jsem s něma spokojenej, za ty prachy asi nemají konkurenci.

Re: Sluchátka do uší

Pokud chceš oddělení hluku v buse tak zapomeň pecky a soustřeď se na špunty.
Používám SoundMagic PL50 - slušný bas i středy, výšky spíš jemnější. Jsou v provedení s hákem za ucho - imho kdo vyzkoušel nechce jinak.
Slyšel jsem i Etymotic Research mc5 - jsou za dvojnásobek, ano hrají o něco detailněji.

"za ty prachy asi nemají konkurenci" pokud není uvedeno srovnání, tak jde o výkřik do tmy, neboli prd do vody:-)

Re: Sluchátka do uší

ty SoundMagic PL50 uz asi nesezenu

Re: Sluchátka do uší

Za litra bych S4i snad i střelil... jen chybí jeden z 6ti špuntů

Re: Sluchátka do uší

OK zvazim ale spis bych sel do novych.

Re: Sluchátka do uší

Jeste nejake tipy? Zatim tu je jen jeden realny tip (klipsch s4) ty druhe seuz neprodavaji jak sem psal.

Re: Sluchátka do uší

http://forum.avmania.e15.cz/viewtopic.p … ;t=1179026

Re: Sluchátka do uší

Dost mozna ze vezmu ty Sony protoze sem puvodne chtel headset.

Re: Sluchátka do uší

Tam mam ty Sony MH1C ale chci se zeptat jeste na jednu vec. Kdyz je mam v usich a mluvim nebo treba cvaknu zubama tak se to strasne prenasi do usi. Tomu se rika mikrofonovy efekt? Delaji to vsechny spunty? Diky.

Re: Sluchátka do uší

můj favorit:
http://www.sennheiser.cz/index.php?id=2 … p;parent=1

o to přenášení zvuku "zevnitř" je tím, že když máš "ucpaný" uši tak je ucho nějak k těm vnitřním podnetům "citlivější" si ucpi čímkoliv zvukovod (třeba prstem) a efekt tohoto bude stejnej.

(upravil Peter 8. 2. 2014 0:32)

Re: Sluchátka do uší

Obnovuji téma s menší úpravou požadavků
tentokrát potřebuju trochu poradit s výběrem pecek (špunty už nechci). Cena by měla být max kolem 1000Kč. Kvalita stačí jen aby mě to nesralo, myslím tím aby z toho nelezly skreslené uši dráždící zvuky. Silné basy nepotřebuji, ale chtěl bych jakštakš čisté středy a ideálně jemné výšky (rozhodně ne ostré). Takže celkově spíš neutrální přednes. Teď sem koupil za 700 Cresin C500E a byl to děs. Naštěstí se daly vrátit.
Byl bych rád za pár tipů. Na recenze se moc spoléhat nedá jak se zdá.

Re: Sluchátka do uší

Já mám špunty z Lídlu za 120Kč a plně vyhovují, na rozdíl o šuntu, co jsem po velkých dohadech dostal špunty z aukra, hrůza a děs.Nehrají nic ani výšky ani basy a zvuk je zkreslený.

Re: Sluchátka do uší

http://sluchatka.heureka.cz/jays-a-jays-one/

mam tieto , spracovanie celkom kvalitne  zvuk podla ma ujde smile

Re: Sluchátka do uší

to sou špunty ja chci pecky

Re: Sluchátka do uší

Je to těžké, pecky se už moc neprodávají. Ale špunty už nechci, nesnáším jak se do uší přenáší zvuky jako cvaknutí zubama, dýchání, klepnutí do káblíku atd.

Re: Sluchátka do uší

petře, kupoval sis ty soňáky z recenze? jak tedy hrajou?
Já se teď po něčem dívám a ty soňáky za těch 350 nejdou sehnat. Jdou sehnat pouze ty kolem 1000kč a nebo ten starší typ MH1.

Re: Sluchátka do uší

Jo mám je koupil sem je přes litr. Za 350 tam byl nějaký problém, šel jsem do jistoty. Hrají dobře, kdybys chtěl detaily musel bych si je poslechnout už je neposlouchám. Špunty mi nevyhovují.

(upravil Lojzek 16. 2. 2014 17:02)

Re: Sluchátka do uší

no právě, za 350kč jsem našel pouze typ MH1 ( nejlevnější 250kč). Typ MH1C jsem našel nejlevnější za 900kč. rozdíl je v tom že MH1 jsou starší se znakem, nejsou kompatibilní s jinými telefony. Typ MH1C jsou novější typy které nemají soňácký znak z čela špuntů a měly by být kompatibilní u všech telefonů. Jel jsi s nimi na kole? jak drží v uchu? Já teda nejezdím moc na kole já na něm spíše skáču a jezdím street popř sjezd v lese. Myslíš že by vypadávaly?

Prodal by jsi je?, pokud ano, jakou cenu by jsis představoval?
Vím, je to nehygienické ale když se to umyje vlhkým hadříkem tak by to mělo být ok ne?

(upravil Peter 16. 2. 2014 17:44)

Re: Sluchátka do uší

Na kole sem s nema nejezdil. Moc sem je nenosil ale drzi celkem dobre (jsou na ne nastavce 4 velikosti a kazdy par je 2x). Hygiena neni problem nastavce se daji sdelat a umyt, navic nektere jsou nepouzite ale ma je pujcene sestra a dala celkem zabrat konekrotu. Mela ho u konekrotu v miste 90° zahnutí smačklý, že bylo místo 90° tak 10°, docela mě tim nasrala prestoze ja uz je nechci tak skoda. Je tam tedka trochu zvlněná ta guma kolem káblíku. Zatim hraji ale kdoví jestli to nezačne zlobit. Jinak na samsungu galaxy ace mi i naplno nehraly moc nahlas, ale stacilo mi to, pouze když byla nějaká hodně tichá nahrávka tak byl problém. To že jsou tišší zminovaly i v recenzich.

A ještě ten placatý káblík rozhodně není tak poddajný a lehký jako kulatý a pokud budeš hodně cukat hlavou tak ti může i vytáhnout špunt z ucha. Zkoušel jsem to ale jen na nalém nástavcu a měl jsem ho v uchu trochu volnější.

Příspěvky [1 až 20 z 21]

  Stránky: 1 2 »»»

Audioweb.cz » Sluchátka » Sluchátka do uší

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£