Téma: Přepínač vstupů s relé
Začal jsem si tvořit v počítači schéma přepínače vstupů s relé a po vyzkoušení několika sw mi sednul nejvíc EasyEDA. Je to pro mě poprvé, tak se chci vyvarovat nějakých blbých začátečnických chyb, a proto se tu obracím na vás profíky s prosbou o vyjádření každého kdo může k tomu něco říct.
Na samotnou realizaci mám čas (vypadá to až na podzim), protože manželka usoudila, že zrekonstruovat podlahy je přednější.
Přepínač vstupů půjde do tohoto Dokončení zesilovače po 26-ti letech, kde nahradí přepínání s MAB24.
Můj záměr je, aby po zapnutí zesilovače byl předvolen vstup 1 a žádné relé nebylo sepnuté. Při zapnutí druhého vstupu, na který bude napojen FM modul, relé 5 mu sepne napájecí napětí. Nepoužitý vstup se uzemní.
Schéma ovládání je zabudované a tedy vlastně neměnné, je jen otázka z kterého místa brát signál. Napřímo obvod 4028 na výstupu zvládne proud 0,14mA?
Na desku jsem si to nejdřív skládal, abych zjistil jak velká bude potřeba, mnoo ale nakonec si to asi nechám vyrobit. Poradíte kde to bude nejvýhodnější? Je JLCPCB špatná volba?