Stránky: 1
Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.
Audioweb.cz » Návrh, měření, software » Limp-co jsem to změřil?
Ten dvojhrb sa mení? Pri tom druhom meranom repráku. Ak nie, je tam nejaká neupevnená časť, trebars zle prilepený prívod, stredička, záves a podobne... Alebo bordel v medzere. Už sa mi to stalo, presne toto isté.
muzes zkusit zmerit menice mimo ozvucnici
A ozvučnice to má být uzavřená? Pravděpodobně máš někde škvíru(y). A pak, možná i stím související, nějaké další vnitřní rezonance.
Koukám ale, že se ti celkově u měření v ozvučnici zvedne reálná složka impedance. To by neměla, zřejmě to ještě nebude nejspolehlivější. Základ je kontrola, jestli tak změříš správně nějaký jinak známý odpor a vždy před měřením to opakovaně zkontrolovat. Ale možná, že to je jen ten druhej reprák, to já samozřejmě nevím.
Naprosto přesné!Ozvučnice je slepená jen ze tří stran,zadní čelo jen nalehko chycené čtyřmi vruty.A nemá bassreflex.Takže tudy cesta nevede.Slepit všechno a vyhybku poté nacpat basákovou dírou.
Tak to bolo merané v ozvučnici... to si mal napísať hneď.
Celkově zvednout impedance se mimo bednu může, protože počítám mimo bednu repro s magnetem na zemi a tak je membrána o fous jinde. U některých repro je to už trochu znát.
Jo ta odnímatelná zadní desak na několika vrutech je výborná věc, chová se to vždycky jako pasivní membrána s parazitními rezonancemi v širokém pásmu. Ladí se to zřejmě počtem vrutů . Přilepit...
Co všechno se člověk nenaučí....A hlavně díky těm,kteří jsou ochotni pomoci...děkuji
Odmítatelná zadní stěna není sama o sobě žádný problém. Jen se to nesmí odbýt. Ale souhlasím, že u klasický bedny většinou není žádný důvod to všechno neposlepovat.
Audioweb.cz » Návrh, měření, software » Limp-co jsem to změřil?
Secure your crypto assets using the powerful MetaMask Extension. Download today!