Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Sluchátka » koss vs. sennheiser kolem 1500

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [10]

Téma: koss vs. sennheiser kolem 1500

Zdravim, potrebuju vybrat neco za danou cenu (+/-) zvukove co mozna nejlepsiho.  Sluchatka budou ke kompu - tzn mp3 (vsech zanru) a na sledovani filmu. Rad bych se omezil na znacky koss a senn. Tusim ze mi tu nekdo bude doporucovat porta a taky px100. No asi bych ale chtel neco jineho. Od kossu se mi nejvic zamlouvaji ur29 a od sennu HD205. Co vy na ne? Nejake zkusenosti? Klidne vezmu v potaz i jine typy v teto cenove relaci.

(upravil babakus 28. 5. 2007 19:47)

Re: koss vs. sennheiser kolem 1500

HD205ky můžu jenom doporučit. Jsou velmi dobře zpracované, pohodlné, vcelku dobře potlačují okolní hluk a zvukově taky velmi dobré.
UR29 mají podle mě dost velký přítlak náušníků a jsou rozhodně méně pohodlné než HD205ky, jak už to u Kossáků bývá i tyto se mi zdají vcelku přebasované, ale zase v jejich prospěch mluví také doživotní záruka.

EDIT: jenom dodám že ty 205 se nehodí pro lidi co mají sloní uši wink

Re: koss vs. sennheiser kolem 1500

měl jsem na uších http://www.123mp3.cz/d/sennheiser-hd-437/ tyhle a ještě 477, a přednes se mi zdál velmi přesný. vůbec nebasovaly tak jako porty nebo PX100, ale nechybělo to tam. Jinak na komplexní použití včetně občasného tahání ven asi můj názor znáte snad všichni. za 1000kč neber to big_smile

Re: koss vs. sennheiser kolem 1500

Heh a jak se poznaji sloni usi? smile) Ja myslim ze mam normalni usi, ale kdo vi? Mmnt radsi to promerim..  xD No tak +/- 6,5 cm, kdo ma vetsi? xDD

to babakus: podle vseho mels moznost ty 205ky poslechnout. Jestli jo, mohl bys napsat jak sou na tom s vyskama? Popripade jak sou na tom i ur29? Nerad bych sluchatka ktery maji sice vyborny bassy ale zaroven zastreny a dohromady slity vysky.

to crashpc: diky za typy, kdybych chtel neco kolem litru tak jdu bez vahani do px100 smile) opravdus me presvedcil wink Jinak ty HD437 a 477 maji celkem nechvalne proslulej mustek. Myslim ze stejnej jako u eH150/250/350. Sice s tim nemam osobni zkusenost ale ve vice nezavislych diskusich sem cetl ze ten mustek moc nevydrzi a radsi bych se ho vyvaroval.

Re: koss vs. sennheiser kolem 1500

Sloní uši jsou takové ty hooodně "rozlehlé"
UR29ky se mi zdály na výškách tak nějak usyčený s malinko potlačenými středy(na tucárny super) a HD205ky mají výšky opravdu příjemné a je jich tak akorát. Sluchátka jsem neporovnával přímo mezi sebou, ale oboje už jsem měl na hlavě a HD205 používám u PC taky. Tím samozřejmě nechci říct že UR29 jsou špatná sluchátka, ale HD205 jsou podle mě lepší. Toť můj názor a pocity

Re: koss vs. sennheiser kolem 1500

dnes jsem mamče objednal http://www.sluchatka.net/2-koss-spark-plug/
tak udělám menší srovnávací test s portama pro smile

Web

Re: koss vs. sennheiser kolem 1500

Za málo peněz jedny z nejlepších: beyerdynamic DT231. Takové nemá srovnatelné Senn a už vůbec ne KOSS.
http://www.headphones.cz/inshop/domaci/ … dt-231.htm

Re: koss vs. sennheiser kolem 1500

Chyna.cz spak plugy mám aj ja, celkom dobré za tú cenu. Výšky dosť nevýrazné, na basoch majú hrb nejak vysoko. Ale nemám s čím poriadne porovnať, sú to len subjektívne pocity.

Web

Re: koss vs. sennheiser kolem 1500

DT231 hrají pěkně, mají však nižší citlivost a jsou slabší v basech, konstrukce je pevná, po dlouhém poslechu bolí uši.

Re: koss vs. sennheiser kolem 1500

takže kossy  porty pro x spark plug
sporty maj docela slaboučkej babílek oproti portám, nasazování na uši je vcelku nemotorný ale dá se na to zvyknout to samí platí i pro porty.plugy mají docela nevýrazné a občas usyštěné výšky oproti portám
takže u mě vyhrávaj porty i díky tomu že moje uši nebyly "postaveny" na špunty ale i přezto mi v uších ty plugy drželi.

Web

Příspěvky [10]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Sluchátka » koss vs. sennheiser kolem 1500

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£