Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


(Stránka 2 z 4)

Audioweb.cz » Nezařaditelné » aldax a moje prvni zkusenosti

  Stránky: ««« 1 2 3 4 »»»

RSS

Příspěvky [21 až 40 z 71]

(upravil c_a_r_d_y 8. 2. 2008 12:48)

Re: aldax a moje prvni zkusenosti

ono to chce opravdu asi trochu prpelivosti a stesti
i dnes mi nic neprislo
teda zatim

Re: aldax a moje prvni zkusenosti

c_a_r_d_y :   Já bych  typoval , že ani  nepřinde smile  ,budeš  si muset koupit něco u EZK , něco integrovaného
smile

(upravil c_a_r_d_y 8. 2. 2008 17:16)

Re: aldax a moje prvni zkusenosti

tak slava nakonec dnes odpo. vse prislo
a tak trosicku musim ocistit aldax i kdyz sem je zhanil ale vse melo svuj duvod a opodstatneni
cest aldaxu hehe

Re: aldax a moje prvni zkusenosti

ty si fakt pacient

Web

Re: aldax a moje prvni zkusenosti

Sinclair a kedy vlastne robí v aldaxe? Či on nemá 8 hodinovú pracovnú dobu v normálnom zamestnaní? Ako vlastne funguje to balíčkovanie? To zo ženou miesto ... balia po večeroch stavebnice smile?

Re: aldax a moje prvni zkusenosti

Cardo,
Tito lidé vyrábí a distribují své návrhy a výrobky zesilovačů víceméně ve vlastní režii.
Vlatsní výdělek vžádném případě nekompenzuje čas a ochotu Vám všem pomoci.
Není to byznys.
Nezlob se na mě,ale před použitím zatřepat s hlavou.

Re: aldax a moje prvni zkusenosti

Cardo,
posledních pár měsíců jsem strávil sháněním součástek na DPA222. Díky tomu jsem pochopil, že Aldax není firma která to dělá pro prachy, ale pro.... no kolikrát si říkám, že se na to nevyserou. V dnešní době by asi bylo "in" že do 12 hodin od objednávky obdržíš krásně zabalený pytlík čínských s*****.
Bral jsem od nich 2x a vždy jsem obdržel zboží do týdne - což je naprosto v pohodě. A i kdybych čekal měsíc, tak jim to odpustím....
Sinclaira neznám, nikdy jsem ho neviděl...., ale v "informační hustota" jeho příspěvků omlouvá nějaký ten vulgární výraz. Aspoň si to důležité pak člověk pamatuje smile
Až budeš shánět elyty, a renomovaná firma Ti pošle - sice rychle ale "Něco" přestože jsi objednal Nichicon, tak Ti Aldax bude připadat zlatý.

P.S. Akorát nechápu proč sinclair neodpoví na dotaz nicka "mirulu". Přimlouval bych se za reakci....

(upravil c_a_r_d_y 9. 2. 2008 3:08)

Re: aldax a moje prvni zkusenosti

chyna.cz:
co ti na to mam rict si dement z teplic
fakt uz tady padlo urazek dost

(upravil c_a_r_d_y 9. 2. 2008 3:08)

Re: aldax a moje prvni zkusenosti

Tonda: zadnej cardo nejsem
dismal: ani ja sem te nepochopil a navic pro tebe plati co pro tondu

Re: aldax a moje prvni zkusenosti

Jeane je to skoro přesně tak. Pierre má až deseti-dvanáctihodinovou pracovní dobu a po večerech s Andrejkou balí balíčky, sáčkují stavebnice, objednává se materiál apod. Nic, co by bylo možné závidět. Já svůj díl práce odvedl také, stovky a stovky hodin při návrhu, vypiplávání a ladění modulů. Pierre to pak kreslí v Protelu pro výrobu.
Že Jeane neuhodneš, jak dlouho trvá sestavení, oživení a nastavení takové SPD600 do podoby, jak ji vidíš na obrázku ?

Web

(upravil Tonda 9. 2. 2008 12:12)

Re: aldax a moje prvni zkusenosti

c_a_r_d_y: Omlouvám se za zkomolení nickname. Nemyslel jsem to ironicky nebo ve zlém. Prostě se to s těmi podtržítky blbě píše.

Re: aldax a moje prvni zkusenosti

tak ja poviem moju skusenost:
objednaval som 25.12.07, doteraz mi to nedorazilo, ale koncom januara som pisal co sa deje, a ako komunikace (predpokladam ze to bol pierre) na velmi vysokej urovni, slusny mail, s opsravedlnenim, ja to akceptujem,.. chapem ak niekto potrebuje narychlo veci, a nie a nie dorazit, ale ja mam cas, dojde mi to odhadom 2mesiaci po objednani, ale tak medzi tym som si zaobstaral korekcie, chladice a podobne,... osobne ma to neponahla,..
jedina skoda ze z penazi ktore som si na objednavku urcil postupne minam na ine veci big_smile
ale ono je to vzdy o dvoch stranach,.. pokial sa jedna strana sprava slusne na urovni, tak aj ta druha je vacsinou kludna,... sice si vsimam ze sa tu niektory uchyluju k nadavkam, osocovaniu, je to podla mna zbytocne, zbytocne si zvysujete krvny tlak a nervicky smile take it easy smile

(upravil sinclair 9. 2. 2008 14:18)

Re: aldax a moje prvni zkusenosti

Na 99% to bude tím, že něco nebylo ke kompletaci objednávky momentálně k dispozici, momentálně jsme trochu zadrhlí na trafech.

Cardy musí být velmi inteligentní a praktický člověk, když si zvolí takto napsaný nick...

Web

Re: aldax a moje prvni zkusenosti

cardo, sice sem nechtel do tohohle haluztheardu zasahovat, ale jak vidim, tak kdyz ti neco napise deset lidi primo, tak to nepochopis. zkosum to tedy jinak. umis pracovat se drevem? jestli ne, tak si alespon predstavuj, ze umis, pro ilustraci to bude stacit. vsimnul jsem si, ze bys rad pomahal lidem jen tak a necekas za to nejakou zvlastni odmenu, staci ti vlastne jen vdek. jeste vic na tobe ocenuju, ze by ses pro ostatni doslova rozkrajel. jak te nekdo o neco poprosi, vseho nechas a jdes mu pomoct. skutecne neuveritelna osobnost smile proto kdyz te hezky poprosim, urcite pro me udelas dve pekny bedynky z MDF. staci uplne obycejna krabice, ale krom predni steny, u ktery je mi to jedno, udelas spojeni vsude na pokos. no a do predni steny udelej prosimte zapusteni na Hi-vi K1 a TangBand W5-740, rozmery si hrave najdes na netu... osy menicu na ose bedny. jo a taky predni hranu zaobli. no a kdyz se mi to bude libit, tak ti dam ty 300 za material a pridam 50 za praci... uplne jsem zapomnel- vnitrni objem tech bedynek by mel bejt tak 10l a stacej z 18mm MDF. jestli se ti do toho nechce, tak laskave drz hubu a odpust si pro priste ty svoje vylevy... no a a o moc horsi zpusob argumentace, nez urazeni clenu fora sis vybrat nemoh. jestli ses takovej charakter a do tech budek se pustis, tak mi o podrobnosti napis na icq. ono prakticky vsechno spojeny s diy je zalozeny na vzajemny vypomoci a rozhodne se tim neda uzivit. a je tedy nutno k tomu takhle pristupovat a necekat, ze kdyz si dupnes, tak se z tebe vsichni poserou. na konec bych si dovolil jeste poznamecku- mam s aldaxem jen dobry zkusenosti a setkal sem se s pratelskym a individualnim pristupem. to ze nedostanes odpoved na mail za pet minut je fakt, se kterym se celkem da zit.
jinak k Sinclairovi- mozna by bylo minimalne slusny mirulovi a ostatnim odpovedet. mas sice urcite spousta jinejch starosti, nez si hrat s tema zesikama, ale kdyz uz si tu jejich objednavku jednou prijal, tak by ses na to podivat mel...

Re: aldax a moje prvni zkusenosti

Zmazte to cele, neviem naco sa to dalej rozobera. Niekto si predstavuje dodavku suciastok ala pizzeria o ulicu dalej a ked to tak nieje chrli lavu.
Skoda klikov klavecnice, tento dred.
Mam taky pocit, ze tu plati neprije...s, nevysvetlis.

(upravil Wronski 9. 2. 2008 15:40)

Re: aldax a moje prvni zkusenosti

Sinclaire, dobře vám tak, můžete si za to sami.

Koukám, že se tady vůbec nic nemění, akorát se množí různý cardi, který si neumí spočítat kolik času sežere ten "supervýnosnej" Aldaxí kšeft bez ohledu na vývoj.
Mám velmi hrubou představu ze dvou různých pohledů: 1) z pohledu bastloně, kterej většinu věcí postavil tak, že plošnák čmáral tejden na papíře a součástky tahal z deseti firem 2) z pohledu zásobovače ve výrobní firmě
a tahle moje představa mi řiká, že bych se na to dávno vysral.

*než jsem si ublognul, tak luikas a komar napsali vlastně to samý, ale už to necham..

(upravil sinclair 9. 2. 2008 16:29)

Re: aldax a moje prvni zkusenosti

Možná si někteří teď zaklepou na čelo, ale mně je to u prdele.
Například na trafech máme průměrnou přirážku asi 100Kč, aby to zaplatilo část dopravy od výrobce, část dopravy k zákazníkovi a balné, zisk NULA.
Děláme to ne proto, že bychom byli úplně blbí, ale že chceme zákazníkovi nabídnout komplexní službu, aby nemusel po nákupu našeho modulu lítat ještě po dalších čertech a ďáblech, psát a objednávat kdesi trafo.
Proto jsou ve stavebnicích vyvrtané profily /zisk NULA/, protože ne každý má slušnou stojanovou vrtačku, ostrý vrtáky, hvězdičku, šablonu a chladicí kapalinu.
Proto jsou v našich stavebnicích i všecky protikusy od každého použitého konektoru -opět- nikdo není zvědavý ještě kdesi lítat po krámech, či objednávat jakési konektory. Zisk NULA, jsou tam za nákupní cenu.

A teď přijde nějaký zkurvysyn, který nám bude vyčítat, že mu zboží nepřišlo na druhý den, ale do týdne.
Záměrně píšu zkurvysyn, protože jedině dva debilové dokážou vychovat takového zmrda, co v komunikaci s lidmi, po kterých něco chce, nezná a neumí používat to jedno základní slovíčko.
Kdybys ty zkurvysynu nevěděl, které to je, tak ti napovím. Je to "prosím".

Web

Re: aldax a moje prvni zkusenosti

Proboha admini smažte to už... je to ostuda fóra, tenhle cardyho slint.

Web

(upravil c_a_r_d_y 9. 2. 2008 23:42)

Re: aldax a moje prvni zkusenosti

Tonda:
nemusis psat nick jednoduse oznacit do bloku a kopirovat a vlozit je to podstatne rychlejsi
ctrl-c    kopirovat
ctrl-v   vlozit

luikas:
cardo hehe(kdyztak c_a_r_d_y i ja pouzivam klavesovy zkratky kdo by se s tim furt psal) 
furt dokola se tady omyla to same a vycitas mi to co neni pravda jenom sem se svym zpusobem potazmo a hajil a branil se zkusenostma s aldax... a priste bud konkretnejsi a nezkresluj fakta

je to muj nazor

jo a argumet "drz hubu"  tak vo tom to neni

(upravil c_a_r_d_y 9. 2. 2008 23:38)

Re: aldax a moje prvni zkusenosti

sinclair:
hezky pekne
vynikajici prace
a nadhereny zpusob vyjadrovani a potazmo reputace firmy
hehe
je tady vubec nejaky moderator takhle se vulgarne vyjadrovat tak to je mazec
ani se nedivim ze mate vice nespokojenych zakazniku a asi vim uz v cem tkvi problem

Příspěvky [21 až 40 z 71]

  Stránky: ««« 1 2 3 4 »»»

Audioweb.cz » Nezařaditelné » aldax a moje prvni zkusenosti

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£