Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Subwoofery, kino a sestavy » Jaký vhodný reproduktor do subu?

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [4]

Téma: Jaký vhodný reproduktor do subu?

Mám v plánu subwoofer,prozatím bude osazen Beymou 12Br70 od Checka s přidaným magnetem,a udajně s Fs 24 hz.Ale k věci,potřeboval bych poradit vhodný 12",který pojede od 35hz bez poklesu nebo s mírným poklesem a bude  mít relativně slušnou zatížitelnost.V krajní nouzi beru i profi repro,ale radši bych hifi na gumě.Můj tip je Visaton TIW 300.Frank který to simuloval,odsimuloval ,že ve 100l pojede zrovna od 35hz,a nejlepší asi bude použít šterbinový br.Maximální cenový strop je cca 4500kč za repro!
Víc nedám,nejsem zas až takový šílenec..sub by měl zvládnout převážně hudbu ale také filmy.Je to tak 60% hudba 40% filmy,které mám rád.Děkuji za rady a typy.Pohon bude Aldax spv215+,příšlušné napájecí trafo a sub junior.Těch 35hz,není zádsadní údaj,který požaduji..ale...

Web

Re: Jaký vhodný reproduktor do subu?

Když si trošku připlatíš, nelákal by tě LAB 12? smile

Re: Jaký vhodný reproduktor do subu?

Přesně tak. 770,- Kč navrch a máš vystaráno. A nepojede od 35Hz, ale od 25Hz. A to je docela pádný argument.

(upravil mirulu 5. 1. 2008 12:53)

Re: Jaký vhodný reproduktor do subu?

Když já stavěl sub, tak jsem se taky rozhodoval právě mezi TIW300 nebo Lab12. Zvítězil LAb12. Ne proto, že by měl by byl nějak zázračně lepší, oni kupodivu tam dole na činných frekvencích vycházejí stejně, ve stejném objemu i ladění stejný průběh. TIW300 má sice menší výchylku, ale zato o nějaký ten decibel vyšší citlivost. Lab12 neni čistej hifík, ale takovej mutant s profíkem, což mě se dost líbí. Takže podle mě s TIW300 vůbec nic nezkazí.

Web

Příspěvky [4]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Subwoofery, kino a sestavy » Jaký vhodný reproduktor do subu?

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£