Re: Co postavit? Budget 800 €

BlackRider, to rozdíl určitě je, dokonce větší než bych čekal. Ty tvé kusy tipuju na nehrané, každopádně na fs v datasheetu se běžným měřením nikdy nedostaneš. I po delším provozu měřením při malém signálu to pod 50 Hz asi nespadne. I tak to je ale do menšího <10l 2p úplně ok. Měl jsem je taky a měl jsem je rád, s 25TAF/D. smile Teď by dobře fungovaly s 19mm 22TAF/D.

(upravil Kritik 10. 3. 2023 16:32)

Re: Co postavit? Budget 800 €

Chlapi, máte pravdu smile
Je fakt, že doba pokročila stejně tak jak psal check ohledně finančních možností... Každopádně, kdybych někdy stavěl nové reprobedny, tak bych šel do hotového a ověřeného projektu (ideálně si nechat postavit ozvučnice včetně výhybek). Co se týče výběru repráku z Hi-Fi, tak bych šel nejspíš do SS nebo do PA ve stylu STH12 nebo něčeho podobného smile

Web

Re: Co postavit? Budget 800 €

... tatko Tom 3.3.2023 10:54 ...
No tiež to nebolo bezbolestné, na jeden pár repro som si kus počkal. Súčiastky výhybiek vrátane cievok som kúpil u Lukyssa (reproobchod). Osadiť a zapojiť ich som zvládol sám. Nehrá to vôbec zle, perfektne sadli k módu miestnosti - výšky v tom nie sú zázrak, no vzhľadom k veku mi to nevadí.

Re: Co postavit? Budget 800 €

check napsal:

Já SBčka nepoužívám v originálním stavu...

Martine vím,vím,mluvili jsme o tom... nebylo to myšleno na tebe, ale obecně a v reakci na kocoura.

Není co dodávat...

Re: Co postavit? Budget 800 €

antonio,
Nevím kolik měly odehraný, než jsem je koupil z druhé ruky, ale já jsem měřil TSp až po letech, co mi hrály v 2p bedničkách.
Jo, velmi slušné na basech, vzhledem k velikosti. Dělaly radost. smile

Web

Re: Co postavit? Budget 800 €

BlackRider napsal:

To je vše vývoj.
Ale z hotových stavebnic, jak bylo zadání, toho moc není (myslím na úrovni).

dokken,
Co říkáš na ten Kocourův projekt?

říkám dobrý, jsem rád, že se tu sešli bednoguruové a napsali hodnotný infa

jinak jsem prolez dost čísel Klang und Ton a taky něco našel

třeba totok

Re: Co postavit? Budget 800 €

Byl bych za projekt 248XL. Nahoře je detailní výška s dobrou směrovostí; Excely pod ní neznám, ale bedny z nich jako celek jsou popisovány jako pohodové/příjemné a to je základ, hudba tě musí bavit. To se mi třeba nepovedlo s osazením AL200 + TI100. Ten druhý projekt bude vyžadovat poslech s větší vzdálenosti, AMT má v takové velikosti velkou směrovost a to já bych osobně nepřekousl.

Re: Co postavit? Budget 800 €

Hmm mne by zajimalo, jestli se nekdy dostanu do stavu, ze dokazu na ucho poznat, ze nektery repro mi sedi lepe ci naopak (jakoze nebavim se o ARS820 vs nejakej SS). Asi na to nemam odstatecne jemnej sluch.

Re: Co postavit? Budget 800 €

Časem se dostaneš do stavu, že nebudeš řešit aparát, ale to co na něm pouštíš.

Re: Co postavit? Budget 800 €

Rekl bych, ze v tomdle stavu mozna asi uz jsem smile (nastesti smile