Jawis ja som tam v preampe nemal vymysleny crossover pre horne a dolne pasmo, pocital som s pasivnym bi-ampingom, tj. doslova proste len stereo 4-kanal. Normalne profi 2-pasmo delene okolo 2k krmene osobitne pre spodky a pre vrchy.
Co bolo mojou myslienkou bol hybrid, tj. elkovy preamp ktory z linkovej urovne spravi cca 3,5-5V RMS, za tym OZ buffer s prepinanim pre vytvorenie paralel/bridge modu v kazdom kanale, podla toho ci by som chcel vysoky vykon do min. 8R alebo bi-amp s nizsim vykonom do min. 2x4R a za tym 4-kanalovy leach s viac utiahnutou spetnou vazbou a vstupom citlivym pre spominane vyssie napatie z preampu, kolko voltov na vstupe by ta spatna vazba zvladla utiahnut tolko by som jej dal, pre co najnizsie skreslenie koncov.
Preamp by mal aj korekcie basy, vysky, prepinanie vstupu atd, proste taky komplet hifi zosilnovac. Ked som to ale zacal rozkreslovat a chcel umiestnit dva kanaly zasebou presne ako to mas hore ty, tak ma kreslenie preslo, pretoze som to mal prilis dlhe a nevedel som si predstavit technicku stranku ako to tam vsetko narvem, takze som ostal u toho ze svoj starsi stereo kusok prerobim aspon na ten hybrid
... a kto vie mozno sa casom dostanem aj k tomu 4-kanalu. Spravil som si zatial taky univerzalny modul, kde je stereo leach se vsim vsudy na jednej doske, tak ak by som dal tieto dva po stranach krabice v podstate by som mal 4-kanal, uz len nejaky preamp k tomu, len neviem kedy, vsetko mi to velmi dlho trva, takze pomaly ale isto
Otas cista pravda, tiez som sa hnal za stovkami wattov vykonu a aj ked ma sakramentsky bavi stavat velke vykony, nakoniec si cim dalej tym viac uvedomujem ze 99,99% casu pocuvam tak na 1W max. 5W takze preto som spravil menej vykonnu verziu a pouzil thermaltrak konce len po jednom pare, ale aj s tohto mozno vytrieskam 120-150W, uvidim kolko zvladnu hehe