Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Zdroje signálu » Zesilovač pro Gramofon Tesla HC 15

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [4]

Téma: Zesilovač pro Gramofon Tesla HC 15

Dobrý den,

na půdě jsme s tátou vyhrabali starý gramofon Tesla HC 15. Pročítal jsem tedy fóra, abych zjistil jestli aspoň trochu stojí za to ho dávat do kupy. Rozhodli jsme se, že dáme. Pořídili jsme k tomu přenosku OMB 5 a teď koukáme po nějakém zesilovači. Vůbec se v tom nevyznám, takže nevím jaký by byl vhodný. Našli jsme ke gramofonu i kabel... Je to DIN 5. Nevím jestli se dá sehnat nějaký ucházející zesilovač s vstupem DIN 5 nebo jestli bude potřeba koupit tuto redukci. Proto Vás žádám o jakoukoliv radu.

Jenom se chci zeptat jestli by byl možný tento zesilovač?

Moc děkuju za odpovědi.

Re: Zesilovač pro Gramofon Tesla HC 15

No, tento zesilovač má sice vstup pro magnetodynamickou vložku, takže by se použít dal, ale to předpokládáte, že za tu cenu bude funkční? Jinak konektorové redukce se samozřejmě dají koupit běžně.

(upravil Dollly 11. 12. 2013 18:49)

Re: Zesilovač pro Gramofon Tesla HC 15

No máte pravdu...
Chtěl bych to celé nechat v tom starém stylu. Nechci nic moderního. Tudiž pátrám po nějakém starém zesilovači. Poradil by mi někdo nějaký starší, ale relativně výkonný zesilovač?
Případně jestli je pak možné do něho připojit klasické stereo bedny?
Děkuji

Re: Zesilovač pro Gramofon Tesla HC 15

ten zesilovač není špatný, ale stav z fotky nepoznáme, buť to riskni s případnou opravou, nebo koukni po nějakém, kde prodejce deklaruje funkčnost. Jináč starší zesy obvykle vstup pro mm přenosku mají, to by neměl bejt problém.

Příspěvky [4]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Zdroje signálu » Zesilovač pro Gramofon Tesla HC 15

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£