Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Reproduktory » Levny subwoofer

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [5]

Téma: Levny subwoofer

Ahoj všem
přišel jsem si sem pro radu a snad mě za to neukamenujete.
Jsem nehorázně ale nehorázně závislí na basech ( to jak vše skáče a jdou cítit až do žaludku smile ), ale chtěl bych si něco postavit na uspokojení potřeb.
Jediný problém je že můj cenový limit je opravdu ale opravdu nízký a potřeboval bych vybrat reproduktor ( zesilovač mám nějaký 150w při 4 a výhybku taky )
co jsem tak našel : RN 226-120 , RN 185-80 , Monacor SPP-200 ..... prostě s cenou do 600-700 kč tak by mě zajímalo co v teto cenové relaci dokaže vytvořit nějaké to dunění ( styl všechno ) .  + bych se chtěl zeptat k čemu se dá použít tenhle polák dovezený z Číny ( písemně ty hodnoty vypadají k světu, ale když se podívam na ten reproduktor tak tomu věřím asi jako národ Rathovy že tu krabici vína dostal náhodou.. )  : http://elektro.aukro.cz/basovy-reproduk … 43706.html 
A na závěr ještě jaký je rozdíl např, u RN 226-120    4ohm nebo 8 ohm ( kromě toho že 8ohm potřebuje více šťávy než 4 )

(upravil smejch 11. 12. 2013 14:02)

Re: Levny subwoofer

Kup si jeden z těch tří http://elektro.aukro.cz/listing.php/sea … ory=100987 a buď šťastný a závislý  smile

Re: Levny subwoofer

Děkuji za vybrání repro.
Teď už se jen musím rozhodnout jestli ten 20 cm nebo 25 cm , ale nejvíc mě zajímá do kolika litrové bedny to mam dat a jestli bude vhodná uzavřena nebo bassreflex ( na tyhle věci nejsem, ale vyrobit něco podle zadání, to je moje )

Re: Levny subwoofer

Kamaráde já tě vítám mezi námi. Pro co možná největší "hučák" a "dunění" vřele doporučuji určitě použít bassreflexovou ozvučnici s naladěním bassreflexu tak okolo 50-60Hz, dosáhneš tím přesně toho co požaduješ-mohutného dunění a bolení hlavy. Určitě bych volil 25cm, pokud budeš mít zájem tak ti klidně odsimuluji ozvučnici aby naladění bylo zcela přesné.

Bolehlavům zdar. smile

Re: Levny subwoofer

Neviem, co to modre so vzhladom repraku je, ale je to hnusne big_smile
Hladaj 25cm reprak, 20cm ta neuspokoji a prejdi si najma bazare, lebo nove srandy za 700Kc vela zvuku, ale ani hluku nenarobia.
Za par korun navyse dobre podudni napr. tento http://www.salshop.sk/sal-basovy-reprod … /8000.aspx
Za skutocne male peniaze celkom slusne hral tento (chvilu som ho mal) http://www.salshop.sk/sal-basovy-reprod … /3152.aspx  alebo niektory dalsi za tu cenu http://www.salshop.sk/priemer-250-mm/arlista/125.aspx , taktiez mozes skusit toto http://www.bsacoustic.sk/reproduktory-s … to/ub104w/
Za mierne vyssi obnos nieco take http://www.ahifi.cz/subwoofer-boschmann … s-produktu
Overena a lacna zalezitost je toto http://www.prodej-autohifi.cz/subwoofer … p-252c.php
Naladit ich treba vsetky cca 45-60Hz a do ozvucnice velkosti okolo 40-55L.

Příspěvky [5]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Reproduktory » Levny subwoofer

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£