Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


(Stránka 2 z 3)

Audioweb.cz » Sluchátka » CD přehrávač - sluchátka

  Stránky: ««« 1 2 3 »»»

RSS

Příspěvky [21 až 40 z 45]

Re: CD přehrávač - sluchátka

Milan: Vždyť můj dotaz byl na CD přehrávač, tak nevím co tím myslíš?

Re: CD přehrávač - sluchátka

No to byl, ale všichni tě od toho zrazovali a psali ti co si máš koupit....

Web

Re: CD přehrávač - sluchátka

No nevím jestli odrazovali, já to takhle neberu. Potřeboval jsem rozšířit obzory a pak se rozhodnout, toť vše.

Re: CD přehrávač - sluchátka

Pro tu horší variantu lol

Re: CD přehrávač - sluchátka

No to už možný je, no smile

(upravil Milan 21. 8. 2012 10:10)

Re: CD přehrávač - sluchátka

Ne, potřeboval si ujistit, že tvoje špatný rozhodnutí je dobrý a to se nestalo. Uplně zbytečně ztracenej čas a zbytečný vlákno. Sorry. Jestli si za ten přehrávač dal 6, nesháníš ještě něco? Taky bych ti rád něco prodal smile

Web

Re: CD přehrávač - sluchátka

Milan je neprejici cune, vsak treba pro nej ten prehravac je lepsi volba nez pro tebe milane, nebud tak omezeny a nikdo te nenutil sem psat.

(upravil Milan 21. 8. 2012 12:10)

Re: CD přehrávač - sluchátka

Jojo ty blboune, ty mě tak můžes soudit. Škoda reagovat na takovýho vola. Nevím, proč máš potřebu dělat tu někomu štěkacího psa. Hlavně, že neumíš pořádně odpovědět na normálně položenou otázku. Si mohl normálně napsat, že by sis tu zvukovku nekoupil, protože sem to doporučil já....:-) Ale to ne viď, ale štěkat ti jde.

Web

Re: CD přehrávač - sluchátka

No 6 jsem za to nedal a já zas nejsem takovej fajnšmekr a mám pocit, že mi to bude stačit. Ono je to složitější, já původně vůbec o té zvukovce neměl ponětí a jako hlavní počítač používám iMac a tam jaksi novou zvukovku nedám a bylo by to komplikovaný, tak proto zvítězil ten CD přehrávač. Jestli to bylo zbytečný vlákno, tak se omlouvám.

Re: CD přehrávač - sluchátka

Aha, tak to kdybys napsal rovnou, bylo by to jasný. S Mac nemám vůbec zádnou zkušenost. PCi nebo PCie karty teda asi nepřipadaj v úvahu, ale nějaký externí USB zařízení by ti mohlo šlapat ne? Uvidíš jak budeš spokojenej, ale problémem starejch přehrávačů bejvá často nedostupnost origo mechanik. Třeba ale budeš mít štěstí a bude v pořádku. CD přehrávač pravděpodobně bude mít sluchátkovej výstup jako takovou funkci navíc a tomu nejspíš bude odpovídat kvalita. Já sem si na sluchátka pořídil tohle a můžu říct, že za dvojku to je fakt dobrý. Kdybys nebyl spokojenej, bouchni to a věřím, že s tímhle bys byl. Nevím jaký máš sluchátka, ale mě to zatím se vším hrálo dobře. Ale mám takový divný pocit, že to někdo zase pohání aniž by napsal proč....
http://audiotrak.co.kr/kr/product/Ecube.php

Web

Re: CD přehrávač - sluchátka

No to je další věc, já si teď kupoval nový sluchátka Sennheiser HD 25 SP a je mi jasné, že to nejsou žádný super sluchátka, ale teď nehodlám investovat do jiných, tak jsem nějaké dražší řešení vynechal. Co se týče USB zařízení, tak to jsem se zase dočetl, že přes USB to hraje na prd a iMac nemá jinej výstup než Jack. Díky za tip a to můžu připojit do toho CD přehrávače jako sluchátkový zesilovač?

(upravil Dohnalik 21. 8. 2012 13:15)

Re: CD přehrávač - sluchátka

Na MAC krásně šlapou externí USB asynchronní převodníky (který hrajou líp jak přenos přes SPDIF), nepotřebuje to ani podělaný ovladače jako na win. Na MACu se to prostě zapojí a funguje to. Na jednom takovým pracuju, bude tam použit async USB od luty, je to taky tady na fóru. Vlastně to bude takovej sluchátkáč jenom s USB vstupem a výstupem na sluchátka a line-out. Snad by to mělo přehrát většinu USB sluchátkové komerce.
Ten převodník, co posílal Milan, asi bude dobrej, ale není async a async hraje líp. Navíc je to tam kompletně napájený z USB...

(upravil Melny 21. 8. 2012 13:43)

Re: CD přehrávač - sluchátka

Můžeš sem postnout nějakej odkaz na ten USB asynchroní převodník pro Mac?

(upravil Melny 21. 8. 2012 13:43)

Re: CD přehrávač - sluchátka

Právě jsem někde četl, že USB prostě není dělané na převod a nemůže to hrát tak jak přes koaxiál

Re: CD přehrávač - sluchátka

to je dobrá blbost smile přečti si něco o asynchronním usb.. jo pokud ten koax bude mít i master clock, pak bude záležet na kvalitě provedení jednotlivých řešení..

Web

Re: CD přehrávač - sluchátka

Tady to je: - Proc USB pro DAC ee..? protoze neni na prenos konstatniho toku zvkukovych dat navrzeno.. kdyz to reknu hodne v kostce, radic provadi CRC check dorucenych dat.. tzn. vytezuje linku kontrolnimi soucty.. rychlosti kolisaji a i s ohledem na el.mag. ruseni, ktere PC do USB pousti je na strane DACu vyuzivana CRC korekce mnohem vice, nez v pripade klasicke audio-digital cesty..
- Zazrak jmenem optika taky neni zadna sranda.. to, ze jde o nejcistejsi cestu je fama.. nastavaji problemy s hodinama apod.. jitter taky saha do signalu vice nez by musel.. v kazdem pripade jde rozhodne o uplne jinou ligu spojeni nez pri pouziti USB..
- Asi nejlepsi moznosti pro bezneho usera je klasicka Coax cesta (snura Cinch-Cinch) ktera je vsim vyse jmenovanym postizena nejmene

http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? … p;t=177476

(upravil Dohnalik 21. 8. 2012 15:09)

Re: CD přehrávač - sluchátka

Tohle je ale asynchronní USB, pokud vím, tak to pracuje tak, že si procesor o ty data žádá a uloží si je do bufferu, pak je "znovupřehrává" až ten samotný procesor. CRC tam sice je, ale to je celkem jedno. Řešení prakticky bez jitteru, záleží jen na kvalitě provedení a oscilátorů. Elektromagnetické rušení luta vyřešil prostým galvanickým oddělením celého USB modulku. Myslím, že tohle řešení má naprosto bezkonkurenční poměr cena/výkon.

(upravil Milan 21. 8. 2012 15:19)

Re: CD přehrávač - sluchátka

http://audiotrak.co.kr/kr/product/Ecube.php
Melny: ano, usb je horší než SPDIF, ale dnes je i asynchronní řešení a to bude asi lepší než běžný USB (jinak by to asi nevymysleli), ale s tím nemám zkušenost. Já jedu sestavu přes synchronizovanej SPDIF, což se mi zdá jako nejčistší rešení. Ať je to tak nebo tak, v týhle třídě je to putna, to buď klidnej. Až budeš ochotnej investovat statisíce do sestavavy, pak bych to pitval. Jestli tě ale zajímá nejlepší poslech za málo peněz, USB zvukovka může udělat medvědí službu. Osobně bych se odvážil to srovnat i s drazšíma playerama než za desítku. Já už ale playery neřeším, protože pouštění cd se mi zdá jako hodně nepohodlný rešení a to že zvukovka za relativně pár peněz umí hrát líp beru jako bonus. Já, kterej sem tady považovanej za rozmazlovanýho ( a některejma individuama i za něco jinýho), sem s poměrem cena/výkon MAXIMALNĚ spokojený. Kdysi sem měl doma pár playerů, ale ani linkovej výstup starejch slušnejch playerů nebyl na úrovni tohohle. A dnes se v podobnejch cenách vyrábí elektronika spíš horší jak lepší. Takže asi (jen úvaha) sluchátkáč na nějakým takovým playeru bude ještě horší než linkovej výstup. Tohle přecejen někdo vyrobil za účelem sluchátkovýho poslechu. A k tomu to slouží dobře. Btw. co vlastně máš za sluchátka?

Dohnalík: práve proto sem to koupil. Možná (a přal bych mu to) se to Lutovi podaří udělat líp, ale upřímě, myslím, že na slušnej poslech pro zábavu není to asynchronní USB úplně nutný. Navíc objednáš to, za dva dny to máš za dvojku doma a nemusíš nic bastlit, hnedat na to krabičku atd. Mě hlavně zaujalo to, že je to skutečně plug and play. Žádný ovladače a žádný externí napájení. Já tam teda hned vyměnil původní (docela slušnej) operák za LMko, ale čistě z důvodu, že se osvěčilo v jiných aplikacích a že sem ho měl v šuplíku. Nutný to nebylo. Byl sem po rozebrání i celekem překvapenej jak slušně to je provedený a osazený obzvláště s ohledem na cenu. Velikost je taky příjemná (vejde se i do kapsy uplně v pohodě) a mikrofonní vstup je pěknej bonus. Mě se teda hodí.

Web

Re: CD přehrávač - sluchátka

Jasný, já to tak nežeru smile Furt je pro mě ještě důležitější samotná hudba a né krámy, jen mě to prostě zajímá smile

Sluchátka mám Sennheiser HD 25 SP

Re: CD přehrávač - sluchátka

Tak k těm to ani nemusíš tak hrotit. Milan má naprostou pravdu v tom, že sluchátkovej výstup bývá na CD přehrávačích většinou jen přidaná hodnota, tam šoupnou nějakej NJM4560, když budeš mít štěstí, tak tam bude nic moc diskrétní sluchátkáč...

Příspěvky [21 až 40 z 45]

  Stránky: ««« 1 2 3 »»»

Audioweb.cz » Sluchátka » CD přehrávač - sluchátka

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£