Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » Zesilovač Akai AM-55

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [2]

Téma: Zesilovač Akai AM-55

Zdravím Vás a rád bych požádal o radu. Předně musím uvést, že jsem naprostý amatér, co se týká Hifi, a tak jdu na radu sem. Už mě přestal bavit podivný zvuk, který vyluzuje naše mini-věž v obývacím pokoji a rozhodl jsem se pro nějaké lepší řešení. Bohužel řeším velmi omezené finance. Hledám v současné době starší stereo zesilovač + regálové repro. Zaujal mě Akai AM-55 s D/A převodníkem (cena kolem 2.500,-). Co si o tomto zesilovači myslíte? Případně by mě zajímalo na co si při koupi zesilovače z druhé ruky dát především pozor (co mohu zkontrolovat jako laik)? Na kolik přibližně vyjde překontrolování zesilovače odborníkem, vyčištění, seřízení - za předpokladu, že hardware je OK?
V aktuální inzerci mě zaujali bedny Canton LE600 a Marantz HD300, které bych si k tomu dokázal představit, ale nevím jestli to není úplně mimo mísu.
Budu rád za jakýkoliv Váš názor.

Re: Zesilovač Akai AM-55

Mal som ho. Dobrý zvuk, dostatok sily (150W/4ohm). Kúpil som ho celý odprasknutý, Sinclair mi ho dal do poriadku za cca 3000kč ak si dobre pamätám. Stálo to dosť, ale ako hovoril, bol upečený od usmerňovača až po koncový stupeň...

Web

Příspěvky [2]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » Zesilovač Akai AM-55

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£