Re: FukAMP
Blesk To je tvoj výtvor na fotke ten amp?
Pardon, mal som uviesť že to nie je môj výtvor. Je to Canor AI 1.20
Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.
Audioweb.cz » Projekty elektroniky » FukAMP
Blesk To je tvoj výtvor na fotke ten amp?
Pardon, mal som uviesť že to nie je môj výtvor. Je to Canor AI 1.20
RED 1.8V
GREEN 2V
Úbytek je myšlen v zapojení, tedy při asi 2mA?
To je jedno, daj tam co mas doma
Mám dotaz na použití NJW0281/NJW0302. Už se tu na ně někdo ptal ale nenašel jsem odpověď.
A co fety na vstupu?
NJW ma horsi SOA ako Sanken. zniz napajanie, +-52 54V
Vyzkouším, díky
Laco, prosim ta opytam sa v tomto vlakne, kedze FukAmp ma zatial najnizsie az ultra nizke skreslenie.
Verim, ze si skusal min. v simulacii, mozno aj realne vplyv rozptylu parametrov suciastok na kritickych miestach. Jednak toleranciou a taktiez tepelnymi zmenami. Ake su prosim ta tvoje skusenosti? Kde ma z tohto pohladu vyznam vyberat ale nie len a samozrejme na toleranciu + parovat + nizko sumove + s vyssim zosilnenim suciastky, ale hlavne pre tepelnu stabilitu napr. pouzit sludove kondenzatory, odpory s nizkym tepel. koeficientom zmeny hodnoty napr. 50pppm a nizsim, nizko indukcne, alebo dat cely obvod do kovovej tieniacej krabicky, zalievacej hmoty pre tepelne zviazanie atd
Dakujem
Laco, prosim ta, mas verejne pristupny subor .asc pre simulaciu? Rad sa s tym pohram. Prippadne sukromne, ak to nie je verejne.
myslel som, ze sa tu da otvorene bavit a riesit vsetko co suvisi s projektom a problematikou najnizsieho mozneho skreslenia. Skoda, asi ucastnici temy vyhoreli. The end.
sorry za OT, ale musel jsem 
FukAMP je urcite po vsetkych strankach dobre prepracovany zosilnovac a preto si aj myslim, ze tato tema sa niekde v navrhu riesila a preto som myslel, ze otazka je tu na mieste. Druha vec je ze uz nadsenie a euforia opadla, tak uz nie je o com. Najma aj ked je uz dokonane spolu aj s podobnym projektom Wolverine.
laco, v rozpiske FukAmpu je OC1 PC817 a v FukAmpiku je PC814. Je to preklep alebo zámer?
Preklep, treba dať PC817.
A co má být v DPA355 ?
Platí to aj pre DPA355, FukAMP aj FukAMPik.
Audioweb.cz » Projekty elektroniky » FukAMP