Re: FukAMP

jeremysk napsal:

Blesk To je tvoj výtvor na fotke ten amp?

Pardon, mal som uviesť že to nie je môj výtvor. Je to Canor AI 1.20

laco napsal:

RED      1.8V
GREEN  2V

Úbytek je myšlen v zapojení, tedy při asi 2mA?

(upravil laco 4. 2. 2026 17:50)

To je jedno, daj tam co mas doma

Mám dotaz na použití NJW0281/NJW0302. Už se tu na ně někdo ptal ale nenašel jsem odpověď.

A co fety na vstupu?

(upravil laco 9. 2. 2026 15:05)

NJW ma horsi SOA ako Sanken. zniz napajanie, +-52 54V

Vyzkouším, díky

(upravil jmd 11. 2. 2026 8:36)

Laco, prosim ta opytam sa v tomto vlakne, kedze FukAmp ma zatial najnizsie az ultra nizke skreslenie.
Verim, ze si skusal min. v simulacii, mozno aj realne vplyv rozptylu parametrov suciastok na kritickych miestach. Jednak toleranciou a taktiez tepelnymi zmenami. Ake su prosim ta tvoje skusenosti? Kde ma z tohto pohladu vyznam vyberat ale nie len a samozrejme na toleranciu + parovat + nizko sumove + s vyssim zosilnenim suciastky, ale hlavne pre tepelnu stabilitu napr. pouzit sludove kondenzatory, odpory s nizkym tepel. koeficientom zmeny hodnoty napr. 50pppm a nizsim, nizko indukcne, alebo dat cely obvod do kovovej tieniacej krabicky, zalievacej hmoty pre tepelne zviazanie atd
Dakujem

Laco, prosim ta, mas verejne pristupny subor .asc pre simulaciu? Rad sa s tym pohram. Prippadne sukromne, ak to nie je verejne.

myslel som, ze sa tu da otvorene bavit a riesit vsetko co suvisi s projektom a problematikou najnizsieho mozneho skreslenia. Skoda, asi ucastnici temy vyhoreli. The end.

(upravil rvx73 14. 2. 2026 12:23)

jmd: https://ibb.co/yFrdhtzy

sorry za OT, ale musel jsem smile

(upravil jmd 14. 2. 2026 14:28)

FukAMP je urcite po vsetkych strankach dobre prepracovany zosilnovac a preto si aj myslim, ze tato tema sa niekde v navrhu riesila a preto som myslel, ze otazka je tu na mieste. Druha vec je ze uz nadsenie a euforia opadla, tak uz nie je o com. Najma aj ked je uz dokonane spolu aj s podobnym projektom Wolverine.

laco, v rozpiske FukAmpu je OC1 PC817 a v FukAmpiku je PC814. Je to preklep alebo zámer?

Preklep, treba dať PC817.

A co má být v DPA355 ?

Platí to aj pre DPA355, FukAMP aj FukAMPik.