Re: Moje Nautilusy
Jo gyroid je nejlepsi ale casove jeden z nejhorsich, u takto velkych printu to je bezne i 20% casu navic + ak chcem tiskarnu nechat ist tyden vkuse nechcem aby sa z gyroidu rozpadla 
Preto som pouzil cubic ze to je kostka co je akoby sikmo, takze voci kazdej stene sa opiera ako ihlan / trojuholnik, takze je mozne ze v tomto konkretnom tvare a aplikacii (tlak na stenu) by to mohlo byt aj silnejsie ako gyro.
Tu tlac v smere basaku to sa mi tiez nepozdavalo, bohuzial to bol jediny sposob ako urobit dokonale hladky obluk - menej brusenia. Kompenzoval som ho hrubymi stenami, v okoli basaku vyssim infilom a prave aj tou montaznou obrucou aby sa to cel este viac zpevnilo dokopy.
Nad vyztuhami som premyslal, no zaroven nechcem pokazit zvukovod ktory je cely o tom ze nema odrazy, ale zatial mi to pripada tuhsie ako akekolvek drevo, uvidim az sa to zlepi dokopy ake to bude, ked tak vlepim kriz za basak. Zvazoval som aj nieco na support magnetu basoveho repro. Uvidim az to bude v kope ako sa to bude spravat. Ide o to ze to nie je klasicka hranata bedna s rovnymi stenami, su to same obluky. Na ten obluk sa kludne postavim a ani sa neprehne, drevo v tomto rozmere by sa zlomilo pri 3x nizsej hmotnosti.

tak skusim kupit 0,6 hotend pre carbon fiber...

Podpora webu
Nahrát obrázek