Stránky: 1
Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.
Audioweb.cz » Návrh, měření, software » Problém s Limpem
Tak jsem prolezl všechny programy, které mají něco společného se zvukem, pozměnil vzorkovací frekvenci a stejně nic. V Limpu to reaguje, pokud dám nižší, než je maximální, po kterou měřím. Což je logické.
EDIT: Ani přeinstalování driverů nepomohlo.
Zkoušel jsem, je to to samé bohužel
Parametry FFT by na tohle neměly mít vliv. Já bych vyzkoušel zvukovku přeměřit přes loopback třeba RMAA nebo něčím podobným, jestli se ukáže něco podobného. Drivery jsou kompatibilní se systémem?
Zkus zahejbat s hodnotou referenčního odporu, který se zadává do Limpu.
Niekedy to blbne, skús prehodiť navzájom kanály, a referenčný kanál daj ten ktorý bol pomocný. Robí mi to pri niektorých meraniach.
Díky za rady. Bohužel ani jedno nepomohlo. Trošku upřesním situaci. Tuto zvukovku (Creative) jsem používal před časem, pak jsem ale chtěl zkusit měření imp. charakteristik a nějak se mi to nepovedlo na této rozchodit, tak jsem přešel na integrovanou, kde to běželo bez problémů do 20ti kHz. Teď jsem se vrátil k této a bohužel to nejde. Tak doufejme, že pomůže koupit jinou. K integrované bych se vracel nerad. Kvalita zvuku je znatelná
Audioweb.cz » Návrh, měření, software » Problém s Limpem
Secure your crypto assets using the powerful MetaMask Extension. Download today!