Re: Udělené BANy
Také mně přijde zvláštní a zbytečné hádat se tu s pixely na obrazovce a ještě se kvůli tomu rozčilovat. Tyhle hádky ve virtuálnu jsou vlastně úplně k ničemu
Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.
Audioweb.cz » K fóru » Udělené BANy
Také mně přijde zvláštní a zbytečné hádat se tu s pixely na obrazovce a ještě se kvůli tomu rozčilovat. Tyhle hádky ve virtuálnu jsou vlastně úplně k ničemu
Až na to, že to je v reálu naprosto stejný. Sice do sebe lidi tak nejdou, ale celkovej pohled, co může člověk vidět na netu, vidí i v reálu.
Davida naprosto chápu, Franta to napsal výstižně. Bohužel to, co popisuje David, jsem zažil od jednoho člena zdejšího fóra na vlastní kůži v podstatě žádné prosím a děkuji, ale pošli mi to, když jsem na takový mail nereagoval, následovalo několik urgencí, ve kterých se stupňovala dotěrnost a arogance pisatele. Vždy na slušný mail odpovím, občas s delší odezvou, ale odpovím. Mrzí mne, že se k sobě nedokážeme chovat slušně, že jsou lidé, kteří berou všechno jako samozřejmost. Ke spoustě věcí jsem si musel dojít sám, neboť nebyl kdo by mi pomohl a vím jak je občas získávaní informací složité a že to také stojí nějakou tu korunu i když nejde o materiální věc. Lidem, kteří mi nezjištně pomohli, se vždy snažím kompenzovat takové chování nějakou protislužbou pokud můžu. Slovo "děkuji" je samozřejmé a na prvním místě !
Bohužel tohle je (nebo by měl být) naprostý základ a ne něco nadstandardního. Bohužel jsou lidé kteří to nedokáží pochopit a jich čím dál tím více. Pro mě to jsou rozmazlení fakani kterým tohle rodiče nevtloukli do hlavy.
Něco na tom bude, výchova je základ.
dawso: proč by měl něco provést? Permanentně porušuje bod 08, občas 09.
Navrhuji doživotní ban pro Ej Pxy, pověsit za koule na náměstí, veřejně kamenovat.
Jinak Ej PXY nebo jak se to pise objednal 2x Vifa P13 + 2x Scan Speak 9500 a rozhodl se ze to nezaplati, nemel by o to prosim vas nekdo zajem? V objednavce jsou repra ktery uz se nesezenou a bylo by nemile aby to kvuli 4 reprakum padlo.
Diky kluci
A a pokud dodik nezaplatí tak samozřejmě taky.
tondo prosim ,nedavej mi ho ja tu klidne nebudu psat jenom kdyz to bude hodne nutny prisaham mas moje slovo
Tvé slovo je hodno akorát tak staré bezzubé sqwaw.
Antonio, jak to pročítám, začíná mi to připomínat staré totalitní časy s čistkami. Našinec aby se tady za chvíli bál něco napsat
Ale budiž, ty jsi tady hlavní mafián
Normální, ale opravdu normální člověk, který ví, co píše a umí to napsat, se tu ničeho obávat nemusí, Milane. Taky mám na ty zkurvené pojebané komunisty spadené, ale toto, co dělá Tonda, je fakt potřeba a v zájmu fóra. Jinak to tu umře kvůli soplům, jako pomalu umírá elweb a jako umřelo fórum zesilovace.cz.
Toto je v podstatě jediné dobře fungující rozvrstvené fórum o audiotechnice obecně, slovanet je už takový moc hóchklasse. A ostatek, co nedávno ještě fungoval, umřel na sopláky...
Ale mám ten dojem, že právě proto, že je Slovanet takový moc "hóchklasse", tam je podobných blbečků, hned z několika důvodů, míň, až skoro mizivě.
Protože je tam každej kopne.
Navrhuju EjPXY na doživotního banána .... na to co předvedl v madisnu 4, kde by i zmrd se zlomkovou špetkou svědomí a soudnosti asi raději stáhl ocas,a po anglicku raději zmizel, tak místo toho ještě měl tu drzost mít připomínky k microvi (kerýho obdivuju že tohle dává a je schopen tuhle kamikadze akci sám zorganizovat) plus ještě výsměch všem který ho pochopitelně za tohle chování logicky dle zásluhy napadli ... fakáčema v nějakým zoufalým youtube videu... tak neznám horší příklad na okamžitej vyhazov než je tohle... dodávám že udělám maximum pro to aby madisound proběhl... podrobnosti sdělím nejdříve microvi a pokud kývne tak to vyvěsíme..
Co vy na to lidi? Tondo?
Edit: opraveny překlepy...
Moc dobře si pamatuju, co je to za idiota. Pamatujete si, jak na YouTube vystavoval video repráku, do kterýho mimo ozvučnici pouštěl muziku tak nahalas, aby kmitka mlátila o magnet?? Prostě kvalitní debil no.
P.S. Když jsem v tom threadu o Madi4 četl co kdo objednává, tak jsem se zarazil právě u něj, respektive u částky za kterou objednává a vzpomněl jsem si na to video.
Vykašlal bych se na něho, ať táhne někam jinam.
Betatron> Tobě tu existence typu DJ Drobek,DJ Xxx nevadí? Vidíš v nich přínos pro toto fórum? Ať se sem vrátí za pár let, až buodu mít trochu víc rozumu. Rozhodně mi to nepřipomíná totalitu, naopak - konečně je antonio zaBANoval.
Betaron je dobrák od kosti,myslel to samo s nadsázkou
ale jo, vlastně nevím čím se zmiňovaní hříšníci projevili; nečtu tady na foru všechno. To bych nic nepostavil, kdybych seděl jen u PC
jednoduše. serou se do věcí o kterejch vědi hovno. stačí se s pár DJs setkat osobně. Někteří umí hrát a mixovat opravdu velmi dobře, ale povědomí o elektroakustice opravdu mizivé. Asi věří, že to ještě vylepší svou chytrostí...
Audioweb.cz » K fóru » Udělené BANy