Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


(Stránka 1 z 3)

Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » magnat 360 pomoc

  Stránky: 1 2 3 »»»

RSS

Příspěvky [1 až 20 z 56]

Téma: magnat 360 pomoc

Píšu za kamaráda.Vlastní Magnat clasic 360 kterej koupil na aukci.Zesilovač je zjevně vazdnej.Po připojení na pc zdroj se rožne a po chvíli se vypne zdroj.(odběr více jak 10a).Tak jsme to skusili na auto baterku a v měniču bouchli 4 fety u měniča.Momentálně je věc že fety jsou spravený a dělá to to samo.Měnič je v pořádku a dává na prázdno +-36 .Posoudit chybu nadálku je težký, vím ale pomůže někdo? dodám že vše vypadá vzhledově nepoškozený nezhořený.

Re: magnat 360 pomoc

cece, podobnej zesik s podobnejma problemama mel kamarad. stalo se mu to nekolikrat, a vzdycky pomohla vymena tranzistoru v menici....vim ze to neni moc pomoc ale aspon neco
/pokud se nepletu, zesik je takovej fialovej, hlinikovej elox ne?

Re: magnat 360 pomoc

čistej pěknej celohlinik smile ,vyměnili sme řadu 4 fetů další 4 jsme nechali původní.

Re: magnat 360 pomoc

360ky co mi prošly rukama (klasické stříbrné, s lichoběžníkovým profilem alá rozplácnutá zlatá cihla,  a silnou nálepkou jezevčíka) vypadaly nezničitelně a na to, co měly na papíře nebyly subjektivně vůbec zlé.

Re: magnat 360 pomoc

Jaro a co od nás potřebuješ?

Web

Re: magnat 360 pomoc

poradit co všechno máme jěště skontrolovat coby mohlo dělat takovou paseku.

Re: magnat 360 pomoc

Když strčíš rypák do takové mašiny, aniž bys tušil jak funguje, tak je jakákoliv rada zbytečná. Dej to opravit někomu, kdo tomu rozumí. Ty jsi bohužel jenom snaživý pitomec, co vymění jen půlku fetů, přičemž druhá, nabořená a bezesporu odlišná půlka v měniči zůstala. Jsi neuvěřitelnej debil.

Web

Re: magnat 360 pomoc

Sinclaire: co bys chtěl od "měniče tranzistorů" ? Každej holt není tak zkušenej, stačí pár základních znalostí a chtějí všechno vyzkoušet. Časem se naučí co a jak, ale nejde to hned napoprvé.

Malá perlička: Kámoš mi donesl na opravu jeden autozesík od "opraváře" s pytlíčkem vyměněných součástek. MOSFETy zdroje, řídící TDA, kondíky.... a stále se nezapínal. No nezapínal - nesvítila vadná LED ale zesík jen, jenže to PAN "opravář" jaksi nevěděl....:D....... takovýhle bych nakopal...:mad:

Re: magnat 360 pomoc

víš sincleire ja to neopravuju .a když říkáš debil !myslíš že je takovej problém přesně podle označení to najít na gme a obědnat to? dotyčnej vystudoval elektrotechniku a myslím že toho vý dost aby dokázal vyměnit par součastek.vydím že od tebe radu jakood LAMY nenajdu (ps:tobě bych ho na opravu stejně neposlal)

Re: magnat 360 pomoc

Ale mu je to jedno jestli mu to pošleš nebo ne, a já sem možná nejvetší lama zde lol ale vím že když měním odpélenou půlku tak vyměním aj druhou.

Re: magnat 360 pomoc

Jaro, mně je vcelku u prdele, jestli si o mně myslíš, že jsem v oboru autozesilovačů lama, nebo nejsem. Ale nečekej radu nikde a od nikoho, kdo ten zesilovač nezná detailněji než já, protože mi jich prošlo rukama nepočítaně.
Narážím jen na obecný fakt, že takovou, poměrně složitou a vazbami propletenou sestavu elektronických součástek, jako je autozesilovač, si dovolí otevřít v Čechách opravdu každej debil, doslova každý klempíř, který náhodou vlastní křížový šroubovák, páječku a trochu umí číst.
Pokud si myslíš, že IRFZ44 z GME a originály jsou jedno a totéž, jsi tuplovanej debil a už tu opravdu není o čem mluvit.
Psal jsi v množném čísle- "tak jsme to skusili","vyměnili sme řadu 4 fetů další 4 jsme nechali původní" - já to neopravuju? Tys u toho nebyl? Proč nepřijde kamarád, za kterého píšeš a který "vystudoval elektrotechniku"? Opravář zemědělských strojů? Nebo je to spíš tak, že se v tom mrdáš Ty sám a píšeš jakoby za kamaráda, aby to náhodou nebylo na Tebe?
Jenom na konec, než odsud vypadneš a než admini tenhle thread s mou prosbou smažou Ti napíšu, že než se Vám, tzv. měničům a domrdávačům nějakou náhodou podaří nějakou další závadu odhalit, nasekáte si tam pět dalších a pak bude ten zesilovač už dobrej akorát jako těžítko v garáži.
Denně totiž řeším podobný případy, kdy lidi i přesto, že je přístroj v záruce, do něj vlezou a snaží se něco v něm "spravit".
Jsem totiž servisák výhradního dovozce Magnatu, debile.

Web

Re: magnat 360 pomoc

Škoda že si aj arogantný primitív ....  sad    (teda zatiaľ sa tak prezentuješ)

Re: magnat 360 pomoc

Trenkinen není, jen ho jebe když se nědo sere do něčeho čemu nerozumí. A mě by to taky jebalo. Protože potom mu to akorát přidělává prácí. A musí to pak opravovat a hledat tam další chyby od těch co se to snažily "opravit"

Re: magnat 360 pomoc

To je mi jasné. Narážal som skôr na spôsob vyjadrovania v niektorých príspevkoch a povýšenecký prístup k ľuďom, ktorí nie sú na rovnakej vedomostnej úrovni. KAŽDÝ musel nejako začať, a vedomosti získavať postupne. Ťažko je potom sa na niečo spýtať skúsenejších, keď je veľká pravdepodobnosť, že bude dotyčný poslaný v lepšom prípade do P*** a pomenovaný vybranými titulmi ...

Re: magnat 360 pomoc

Ačkoliv vím o elektronice kulové, nikdy mě sinclair do prdele neposlal.

Re: magnat 360 pomoc

byl jsem u teho když se to posralo .sinclaire proč bych neměl věřit označení tomu co je na tom fetu a tom kterej poslali z brna?to tam nějak pajcujou ? big_smile vystudoali jsme elektrotechniku se zaměřením na počítačové systémy proto neznám schámata zesilovačů jen těch jednoduchéch.šlo spíš o princim že ten zesilovač byl koupen v aukci kde ho dotyčnej neskoušel za pár šupů.než ho dávat někde o pravovat kde by cena překročila původní koupi se mu opravdu nechtělo a byla to bud výhra nebo trop.(jo a nebyl v záruce).šlo mi jen o to aby někdo chytrej tu jen neurážel a nemachroval kolik milion zesaku mu prošlo rukama a řekl čím to je co to dělá(když tolik jich opravil tak to musí byt brnkačka) a normálně řekl popravdě co máme nemáme udělat čeho se vyvarovat.každej nepadl z neba s miliony schemat v hlavě. a že tady jen urážíš je velice vtipné a ponižujěš askorát sám sebe. a už končím vidím že tady radu nedostanu(moudřejší odstoupí) čus bus

Re: magnat 360 pomoc

for jean :ja se dobré rady krom teho neser se do teho ,nedostal smile

Re: magnat 360 pomoc

No já nechcu nikoho jebat, ale je pravda že já dostanu vždycky zjeba. Možná za to jakej sem ko.. nevím. Ale prostě i kdych přecet milion knih potřebuju praxi. A pokud pořád budu cokoliv posílat do servisu tak praxe nebude, a já se na to mohu vysrat. Ale zajímalo by mě jak z člověka vypracuje servisak. Určitě když byl sinclair nebo ostatní servisaci a spol. v Mém věku možná mladší tak taky neveděli vše a měly taky stupidní dotazy. Tak nevím no. Podle mě to chce roky praxe a ne roky jebaní že sem kokot a dělám vše špatně a neumím to lol

Re: magnat 360 pomoc

konečně někdo kdo se mě zastal díky karlosi.jen opětovně zapakuju že to nopravuju já.ja bych se do toho nepustil.spravuje to skušenější ikdyž nemá ze zesilovačema skušenosti.jen jedu a ten spravil smile .stačilo třeba napsat no trafo v měniču je nakrátko to můžeš vyhodit .nebo třeba ochrany na spožděný připojení reproduktorů můžeš vyhodit bo je to cele v pi*i.jen bych řek že když se ten zes připojí na slabej zdroj 12v řádo do 50w tak hraje ale samo nejde otočit potenciometrem protože to začne chrčet.jak se k němu připojí dostatečnej zdroj tak se vypne(jako ten pc zdroj )protože připojit ho na auto baterku by znamenalo znovu bouchnuti těch irfz44.toš tak .

Re: magnat 360 pomoc

jara napsal:
jean napsal:

Opraviť niečo štýlom aha tu je niečo spálené nerobí z človeka opravára. A niečo postaviť je oveľa jednoduchšie ako niečo opraviť.

a ty si opravoval co?jestli se můžu zeptat

jo a postavit něco neni tak jednoduchy když ti to u konca nejde a hledáš chyby smile

Příspěvky [1 až 20 z 56]

  Stránky: 1 2 3 »»»

Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » magnat 360 pomoc

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£