Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Autohifi » Subwoofer do Cordoby

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [6]

Téma: Subwoofer do Cordoby

Ahojte. Takze mam radio Kenwood rada KDC a nejake stredobasove repro vo dverach a vyskove repro pri spetnom zrkadle. Idem si po znasilnovac Magnat edition two a chcem ho pouzit na subwoofer. Riesim reproduktor. Ozvucnicu si spravim sam. Napadol ma Monacor CRB-10TC len kvoli vysokemu BxL a fajn cene. Pocuvam hlavne elektronicku hudbu. Takze by som potreboval pomoct s basovym repromenicom ktory sa hodi do cim mensiej reproskrine a cene 75eur.  Moze byt aj repracik s bazaru. Jedna sa o cordobu rok vyroby 2007 . Objem kufru ma skoro 500litrov.
P.S. Mam trosku viac vypite takze sorry za blbe question smile . Otazky namna ked budem triezvy smile . Dakujem za reakcie.

Re: Subwoofer do Cordoby

A co je podle tebe co nejmenší reproskříň? Ten CRB by byl OK v nějakých 30-ti litrech. Zajímavý taky může být Helix Dark Blue (tady starší ale 12" http://cm.aukro.cz/item621270044_novy_s … e_12.html)

Re: Subwoofer do Cordoby

To je tak do tych 30litrov vnutorneho objemu. No moze byt kludne aj 12" ale ozvucnica nesmie mat viac ako som pisal. Takze vziat to CRBcko?

Re: Subwoofer do Cordoby

No tak za ty peníze nabízí hezký parametry. Já už o CRB občasně uvažuju dost dlouho. Autohifíci pějí chválu na Dark Blue http://www.ahifi.cz/subwoofery/helix-dark-blue-10.html , ale otázkou je není-li to jen "davová hysterie". Taky už jsem uvažoval o http://www.ahifi.cz/subwoofery/dls-kw10.html a http://www.ahifi.cz/subwoofery/carpower-crb-30hq.html  Teď chci zkusit subík s 2x ARN 230 http://reproduktory.tvm-valmez.cz/hlubo … p-209.html Ty totiž vybíráš sub v kategorii v jaký i já... smile

(upravil Homer 6. 5. 2009 22:27)

Re: Subwoofer do Cordoby

ARN-ko urcite nie takze  A-hifi reproduktor. Ten dark blue vyzera celkom slusne. Kamos mal v aute nejaky 12" od Emphaser v 30tich litroch a znasilnovac nejaky blaupunkt no ale basy to malo brutalne tak ma napadla aj ta znacka. Takze asi vezmem to co ty smile ..Zosilovac uz mam kupeny ten co som spominal v prvom prispevku.

Re: Subwoofer do Cordoby

smile No jestli nenarazím na něco co mě přesvědčí "vezmi tohle", zkusím subík s ARN. Za ty peníze bude určitě hrát pěkně. Myslím že sub od Emphaseru bude mnohem dražší než třeba Dark Blue.

Příspěvky [6]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Autohifi » Subwoofer do Cordoby

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£