Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


(Stránka 2 z 2)

Audioweb.cz » PA a zvukařina » OSB desky

  Stránky: ««« 1 2

RSS

Příspěvky [21 až 25 z 25]

Re: OSB desky

12"Eminence PS12 200 +1" BC DE12+megaton 7570.

Re: OSB desky

OSB deska si cestu do profi nenajde. Je to oproti překližce nehomogenní materiál, kde v každém místě je jiná struktura. A konečné měření byť stejných beden, může dopadnout jinak. Její využití vidím v temných zákoutích barů a možná garážových diskoték na pevnou instalaci. To radši poslechnu dobré repra v poctivě udělané bedně z OSB než Omnitronic a spol. Myslím, že tady veškeré přednosti těchto beden končí. Lukáši, ty jsi s povrchovkou spokojen, ale mě je na blití. Nic horšího jsem myslím ani neviděl. Ty boční otvory pro prsty slouží zároveň jako bassreflexy nebo je máš odděleny od vnitřního prostoru beden? Vždyť dnes je těch madel a uší tolik druhů, že by sis nevybral? Ten jemný tahokov také nebudí důvěru a rozhodně bych použil pevnější materiál i způsob uchycení. Music ty preferuješ laťovku? Tu laťovku v níž uvnitř chybí materiál po vypadaných sucích i půlkách lišt? O tomto materiálu tady mluvíme?

Re: OSB desky

george- o té samozřejmě né !!  Možná že máš nějaké špatné zkušenosti  s  laťovkou snad od nejakého pofiderního výrobce, nevím..! Ale dnes koupíš v specializovaném obchodě tento produkt velmi dobré kvality. Možná taky zá¨leží na třídě jakosti.  Já jsem koupil kvalitní materiál .  A ten prosazuji .

(upravil muzic 5. 7. 2009 22:10)

Re: OSB desky

Pro představu jak taková laťovka  vypadá ,kdo jí ještě neviděl.(bez děr ,mezer a kazů)
http://img528.imageshack.us/img528/2038/hornflex4.jpg

(upravil Lukáš33 4. 7. 2009 20:10)

Re: OSB desky

george :Ještě si to neviděl ve skutečnosti a hlavně neslyšel, je to pecka.tu povrchovku jsem dělal narychlo,protože jsem je už včera montoval do klubu.Je to jen čistě natřené barvou.Ty díry jsou na přenášení,samozřejmě,že je to  oddělené,takovej trotl nejsem :)Mříž je ta co používá dexon.Ten matroš mi připadá v poho a zatim každej co to viděl,tak to chválil,dokonce i bratr,když je slyšel,tak říkal že je to nářez.Jen jsem trochu podělal vyhybku,mám tam hrbík okolo 500hz a nevim jak se ho zbavit zatim to řeším  na equ.

muzic :Jo laťovka a překližka jsou super,ale když mám tenhle matroš zadarmo!Chci k tomu ještě suby a ty určitě z překližky.Jen nevim ještě jaké,potřebuji něco na ven i dovnitř.

Příspěvky [21 až 25 z 25]

  Stránky: ««« 1 2

Audioweb.cz » PA a zvukařina » OSB desky

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£