Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


(Stránka 1 z 2)

Audioweb.cz » Autohifi » Co rikate na toto radio?

  Stránky: 1 2 »»»

RSS

Příspěvky [1 až 20 z 26]

Téma: Co rikate na toto radio?

Ahoj co rikate na toto radio?http://www.soundandparts.com/produkt.php?id=1# je to ground fero,tak zadny shit by to nemusel byt,jdemi hlavne o to ze ma 3 pary rca.za nazory dekuji

Re: Co rikate na toto radio?

Jednak sem dej funkční odkaz, a dál jestli je to ground zero (ne fero), tak dle mě ruce pryč. Co vím, nedělají nijak kvalitní repro, tak proč by měli dělat kvalitní rádia? To už bych snad radši Sony. V ideálním případě bych koukal po Pioneeru (3 RCA mají ale až vyšší modely), 3 RCA měl nějaký Clarion asi za 4000,-(koukal jsem na něho na Ahifi.cz), nebo Alpine.

Re: Co rikate na toto radio?

Ground Zero dela i velmi slusny kompa, byt na klasiku nebo jazz bych sahnul jinam. Tohle je obyc cina s logem firmy, nijak se pry zvukem nevymyka obdobnym produktum, osobne s nim ale zkusenost nemam. Nekde jsem na nej aj videl test.

Re: Co rikate na toto radio?

http://www.revilohifi.cz/ground-zero-gzcr-225-usb.html  ,tak snad tento uz bude fungovat,a GZ ze nedela kvalitni repro jo?Tomu teda moc neverim! ))

bude to podle me aspon lepsi nez sencor!.

Re: Co rikate na toto radio?

Věř si čemu chceš... Psal jsem"co vím" a rozhodně bych si do auta GZ nekoupil. Osobně ve mě budí asi tolik důvěry jako USBlaster. Ale jsou mnohem kvalitnější značky. Zvlášť u rádií. Nepříjde ti divný takhle nabušený rádio za tyhle peníze...? Mě teda ano. Koukal bych po těch 3 značkách psaných v úvodu, těmi určitě chybu neuděláš.

Re: Co rikate na toto radio?

no tak pioneer nechci,ale jeste me tedy zaujaly alpiny, http://www.prohifi.cz/autoradia-s-cd/alpine-cde-9874rr , http://www.prohifi.cz/autoradia-s-cd/alpine-cde-9874r , ale ty maji jen dva pary RCA,tak bych to musel vyresit ze na jeden vystup dam samostatne dvoukanal na basak,a na druhy pomoci Y rozdvojky dam ctyrkanal na repra,???ale pry prijdu o nejakou regulaci na reproduktorech ale nevim presne o co ???

a jeste otazecka,myslite si ze je dobry davat ovaly do plata?nebo staci jen dobry predek a do kufru basak?
i kdyz mam pomerne velke auto?

Re: Co rikate na toto radio?

Dobrý předek a sub je OK. Vždycky jsem měl ozvučený celý auto, ale u nynější instalace jsem si ověřil, že když je dobrý předek, zadek je obtěžuje a stejně ho mám hodně ztlumený. Zesiluju ho jen kvůli cestujícím vzadu.
A co tohle? http://www.ahifi.cz/autoradia/clarion-dxz-388rusb.html

Re: Co rikate na toto radio?

no tak to taky nevypada vubec zle,a ma hlavne 3 vystupy,coz je moc dobre,uz jsi ho nekdy slysel?

a koukam ze ma i ladeni subwoferu,cili ze si muzu basy zesilit nebo ztlumit ze?

http://www.autohifi.cz/shop_goods.php3? … XZ-388RUSB   tady pisi 6 RCA vystupu,nasel jsem to jeste i v jednom obchodu ale bude to nejspise nejaky preklep ne???

Re: Co rikate na toto radio?

Přesně tak. Neslyšel jsem, ale clarion je dostatečně kvalitní značka. Asi tak 126x víc než rádia GZ...:)

Re: Co rikate na toto radio?

tak jo diky,cenim si tveho nazoru,a co rikas na ty alpiny?

Re: Co rikate na toto radio?

Alpine je taky výborná značka. Srovnatelná s Clarionem. Jinak na ovládání hlasitosti subwooferovýho zesilovače se dá s výhodou (nemusíš se prokousávat menu) použít http://www.stualarm.cz/produkt/pc1-616- … ubwooferu/
Pak existuje i něco podobnýho na Fader, když seš nucený použít 1 RCA na 2 zesilovače.

(upravil babakus 24. 8. 2008 20:00)

Re: Co rikate na toto radio?

GZ je jedna z největších sraček co se dělá. Kup si něco od Alpine nebo Pioneeru, v horším případě SONY a Panasonic.

Re: Co rikate na toto radio?

jo a co bych tedy stratil tim kdybych dal na jeden vystup zesilovac na subwoofer a na druhy vystup pomoci Y rozdvojky  dal ctyrkanalovi zesilovac.Neco jako ze bych si nemohl treba ztisit zadni repro nebo naopak predek?

Re: Co rikate na toto radio?

To bys mohl, ale pouze na zesilovači. Nebo koupí toho přídavnýho Fader ovladače, kde bys mohl ladit "nahned"...

Re: Co rikate na toto radio?

tak to by my nevadilo ze bych si hudbu nemohl treba stahnout jen na predek a zadni repro by nehrao,to bych ani moc nevyuzil,jinak diky za nazory a pokud mozno klidne piste,dekuji

Re: Co rikate na toto radio?

Ground Zero podľa mňa niesú až také sračky čo sa reprákov týka. Na hudbu nie sú ani nikdy nebudú, ale na dBdragu dosiahnú viac ako hociktoré repráky s vyššou papierovou citlivosťou. Oni to sú totižto práve repráky pre tých ktorým ide v prvom rade o tlaky a basypyčo namiesto skutočného zvuku. Dokonca aj ich SQ rada subwooferov ma ostrý hrb v charakteristike (čomu teda ja osobne nie veľmi chápem prečo to tí "inžinieri" tak robia).
Rádio by som od nich ale nebral smile

Re: Co rikate na toto radio?

KocuR napsal:

Na hudbu nie sú ani nikdy nebudú, ale na dBdragu dosiahnú viac ako hociktoré repráky s vyššou papierovou citlivosťou

Tak to je argument za všechny prachy. Takže si nekupujete repráky na poslech hudby, ale na to, aby vám to na dB dragu ukázalo větší čislo?! To je teda pěkná hovadina!

(upravil KocuR 24. 8. 2008 23:00)

Re: Co rikate na toto radio?

čítaš čo píšem alebo len hľadáš dôvod aby si mohol pindať? Jasne som napísal že to sú repráky na dBdrag nie na hudbu!
Istým jedincom ide totiž LEN a LEN o akustický tlak, nie každému záleží na tom aby to aj hralo, a niekto si myslí že basy majú znieť práve tak... Za ten čas čo autohifi existuje sa už snáď dalo pochopiť o čo v tejto sfére ide smile

Re: Co rikate na toto radio?

Já nehledám důvod abych mohl "pindat"! Ale ty si protiřečíš. Na jednu stranu řekneš že GZ nejsou až takové sračky, co se repráků týče a pak řekneš, že nejsou na hudbu, ale jenom na tlak. K čemu má sloužit reproduktor? Aby sebou jenom plácál a nějak rozpohyboval vzduch, nebo na to, aby věrně REPRODUKOVAL záznam?

Prostě a jednouduše GZ jsou jedny z nejrozšířenějších SRAČEK a ŠMEJDŮ!! Tak to prostě je.

Svoje jsem řekl a nehodlám se dohadovat. Chytrému napověz, hloupého kopni!

Re: Co rikate na toto radio?

Ja som to myslel tak že tie reproduktory, alebo ak chceš "reproduktory" sú robené za istým účelom, ktorý spľňajú na dobrej úrovni. Tým ale neidem vzdávať hold  značke Ground Zero, ja sám tú značku nemám rád a v živote ju nikomu neodporúčim, ale keď chce niekto súťažiť v dBdragu tak GZ je jedná z volieb, ani PA totiž toľko nenatlačí (to že PA by na rozdiel od Ground Zero aj hralo je v prípade dBdragu bezpredmetné). Z mojej strany všetko.

Příspěvky [1 až 20 z 26]

  Stránky: 1 2 »»»

Audioweb.cz » Autohifi » Co rikate na toto radio?

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£