Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Dílna » Něco o fládrování beden

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [4]

(upravil John370 21. 8. 2008 20:50)

Téma: Něco o fládrování beden

Tak,jelikož,sem dostával meily a podobně at vysvětlím tuto techniku povrchové úpravy,tak sem tu.Ptejte se na co chcete.Jde opravdu dosáhnout dobrého vzhledu a jakékoliv textury dřeva.Vše je popsané na našich stránkách,které jsme si otcem nechali vypracovat.

www: http://www.fladrovanizvihal.w1.cz/

-na stránkách ve fotogalerii,najdete krom dveří apod. jeden pár beden,fládrované šasi zesilovače ale už sestavené jako komplet zes,bylo bohužel dělané zesnulému bubeníkovi skupiny Chinaski

-postup této metody postupně vysvětlím,a příde jěště další foto,kdo nechce dýhovat chce originalitu tak tohle je správná cesta...brzy ukážu jěště klavirní lak

Web

(upravil dejv111 22. 8. 2008 1:26)

Re: Něco o fládrování beden

To je skvělé!! smile To fládrování vypadá úžasně! Furt mi vrtá hlavou, z čeho a jak nakonec udělat povrchovku beden a tohle by mohlo být ono...;) Teď ještě záleží, jak je tato metoda obtížná...:)
Mě by třeba zajímalo: 1) Jak musí být povrch pro fládrování připraven? 2) Jaké náčiní a chemikálie jsou nezbytné pro tuto metodu?

Re: Něco o fládrování beden

Ve fotogalerii jsou zajimavé práce a škoda že nelze z toho vidět jak to je podobné dřevu.Zkus sem dát nějaký detail povrchu pro ty co se s tím nesetkali,je to přece jen už starší metoda.Je to přirovnatelné k dnešním lamino deskám,jen bez těch vylisovaných pórů dřeva,zato si každý může vytvořit kresbu a odstín podle libosti.

Mě je metoda známa,ať ta moderní s použitím tvořítek,tak ta původní pomocí hrubé houby,molitanu,stětců a zmuchlaného hadru,ale zajímalo by mě kde sehnat lazury a také jak na to jít v případě když to chci použít na 3D věc a ne rovinnou.

Re: Něco o fládrování beden

Vypadá to pěkně. Několik fládrovaných věcí už jsem viděl, tohle je ale o něčem jiným. Doteďka jsem neměl k týhle metodě důvěru. Tohle ale vypadá fakt super. Škoda že nemáte fotky ve větším rozlišení. Pro představu: kolik stály udělat ty bedny?

Příspěvky [4]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Dílna » Něco o fládrování beden

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£