Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


(Stránka 2 z 2)

Audioweb.cz » Nezařaditelné » Odborníci na stříkání....prosím pomozte

  Stránky: ««« 1 2

RSS

Příspěvky [21 až 22 z 22]

Re: Odborníci na stříkání....prosím pomozte

Tak tak, už som to zbadal. Ale šak je to talian, tak čo. Masochizmus stále prekvitá, dnes už to tuším ani nepostihuje zákon big_smile

(upravil Vaillante 19. 7. 2008 22:03)

Re: Odborníci na stříkání....prosím pomozte

pracuju v lakovne,takze vam s timto dredem muzu pomoci.to redidlo se nazyva rozstrikove redidlo a opravdu srovnava odstiny v laku.ale je to slozitejsi.musis to nastrikat barvou,pak klasickym klarlakem navrch a pak se teprve pouzije rozstrikove redidlo,u ktereho se dela rozstrik do casti prilehleho dilu a pak se to vse musi vypalit v bezprasne bunce za teploty 65 stupnu,ne vic.jinak to radne nevytvrdne.a pak se to strojove rozlesti,ale jen kolem strikane plochy.vylestis a pak opravdu oko nic nepozna.
PS:autolak ma v sobe tvrdidlo,tim je to pripraveno k okamzitemu zpracovani,kdezto kdyz si nechas barvu namichat,tak ti tam tvrdidlo dat nemuzou,protoze by barva hned uschla jeste v plechovce,sklenicce.a bez tvridla jde pak redidlem lak dolu.jinak si kup klasickou auto lestenku,tzv.autopolish(je to defakto nejjemnejsi brusna pasta na auto laky) a tim to rozlesti.jinak ten bily povrch se dal vysmirkovat 2000smirkem pod vodu a pak nalestit.
4chyna.cz:pouzil bych dvouslorkovy bezbarvy lak na airbrush.je to v podobe gelu a i se to da nadherne natahovat a je fakt ohebny a krasne pruzny.

Příspěvky [21 až 22 z 22]

  Stránky: ««« 1 2

Audioweb.cz » Nezařaditelné » Odborníci na stříkání....prosím pomozte

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£