Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Nezařaditelné » Repro BMM

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [14]

(upravil bubu1 29. 6. 2008 23:11)

Téma: Repro BMM

Znáte někdo firmu BMM zadresy www.bmm-electronics.com ,jsou tam celkem zajímavé ceny.Máte zkušenosti s dopravou,atd. Budu vděčný za jakékoliv informace.

(upravil Mike 30. 6. 2008 8:21)

Re: Repro BMM

http://www.bmm-electronics.com/Product. … ct_ID=3633
neni zajimava cena 1100,- je dost, ja je kupil novky 1400/par

Web

Re: Repro BMM

Jo, ale třeba takový Peerless HDS 8" E za 1600 s daní mi přijde zadarmo. Aspoň co sem počítal vůči PE, vychází to o dost líp. Celkem přemýšlím, že bych je tam objednal, ale zatím na to nespěchám.

Web

Re: Repro BMM

Namátkou jsem porovnával ceny několika dražších Visatonů (KE25SC a pod.)a vychází to zhruba o tisícovku na kuse levněji než v Pentatronu.Kdyby se náhodou chystala nějaká zkušební mini hromadka,tak bych se připojil.

Re: Repro BMM

Já tam určitě objednávat budu, ale nejdřív potřebuju chechtáky...

Web

Re: Repro BMM

Když se objedná DPD doprava vychazí to zhruba za 550Kč.A to je do 300kg.

Re: Repro BMM

Pánové tak objednáme? Byl bych ale rád, abych měl ty měniče doma aspoň měsíc, než se bude dělat Madisound, aby se mohly vyzkoušet pořádně.
Zorgu, Jarouši... můžem se domluvit, že vezmu pár HDS E 8" Peerlessů, Zorg vezme Daytoní 2" a 3/4" kalotu a Jarouš by mohl vzít nějakej další střeďák. Když to celý dáme dohromady, tak to by bylo, abychom z toho nic nevymysleli.
Boramyr má doma tu dobrou 1" pérkovou kalotu a snad říkal, že by taky něco vzal.

Web

Re: Repro BMM

Já bych teda asi taky něco vzal. Jinak Checku pokud to dokážeš uspořádat nějak rychleji, což znamená cca týden, tak ty repra doma minimálně měsíc mít budeš.

(upravil check 15. 7. 2008 17:31)

Re: Repro BMM

V madisoundu máš napsáno asi 2250$, takže pokud nechceš sám brát za dva litry, tak se podle tvých měřítek realizovat Madisound hnedtak nebude. Psal si realizaci koncem prázdnin, ale já bych to osobně posunul po prázdninách, protože budou mít lidi peníze z brigád. Aby se zase nestalo, že před vánocema budeš dělat další Madi. Já bych to tvrdě omezil (dal termín na polovinu září), aby se dělaly větší objednávky, čímž se ušetří.

Web

Re: Repro BMM

no jo, ale ještě asi budu brát já minimálně za 600Usd a vsaď se že přibudou další lidi... A když ne,tak se nebude brát nic to je jasné. Psal jsem realizaci ke konci prázdnin.
EDIT: promiňte, znovu jsem koukal na ceny a jsou vysoké. nemá to pro mě žádný význam. To znamená že neberu nic. Aspoň zbyde více peněz na Madi

(upravil Jarous 15. 7. 2008 19:02)

Re: Repro BMM

Puvodne jsem premyslel o tom ScanSpeaku na stredy http://www.tymphany.com/12m_4631g00 ale objevil jsem ty monacory a ty bych bral z CZ, pac na ne mam dobry ceny, ty HDS E 8 jsou asi jasny.
Kurna to se pise blbe z kompu, kde neni cestina sad

Re: Repro BMM

ok, jsem pro, cim driv tim lip, aby se to stihlo do MS, vecer editnu detaily, pokud neusnu...

Re: Repro BMM

Pokud by to šlo,tak bych se připojil také se 2 kusy Visaton KE25SC.

(upravil check 16. 7. 2008 13:04)

Re: Repro BMM

8" pár teďka brát nebudu, potřebuju spíš sehnat slušnej střeďák, takže vezmu pouze jeden ten 5" HDS E. Realizace bude svižná, takže přemejšlejte, co vezmete. 30Kg je dost. Zajímavé je, že mají Daytonní sortiment, takže např velmi levné pasivní membrány, subwoofery, 3/4" vejšku za 150Kč atd...
Mimochodem, kdyby někdo chtěl pořádnej měřící mikrofon, mají MBC-550 za 8,5k, prodance má za necelých 15k.

Web

Příspěvky [14]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Nezařaditelné » Repro BMM

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£