Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Autohifi » Ochrana repro

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [11]

Téma: Ochrana repro

měl bych otázku jak v autě (konkrétně ve dveřích) chránit repro ze vnitřní strany? jdou na to koupit nějaké plechové čepky jak je např. na  ARP 150-00? samozřejmě podle typu ale kdyby se udělala taková čepka, co myslíte? chrastilo by to hodně? i v případě většího oběmu( nesmí se nic přehánět smile ) nebo máte nějaký jinačí nápad?

Re: Ochrana repro

No musel by si si to spravit sam, kupit to asi nekupis. Nechapem preco by to malo chrastit? Ale nehralo by to nizke tony. A proti comu to chces vlastne chranit?

Re: Ochrana repro

no já proti ničmu, ale jeden automechanik má shnilého favorita (pořekadlo ,,kovářova kobyla chodí bosa'' u něho platí 100%) tak rozumíš ten bordel a vše by se tam určitě dostal tak proto. Ptal se mě, a tak jsem mu řekl že jedině udělat na míru nebo koupit někde nějaké takové originály jestli se prodávají. Jinak jsem slíbil že se poptám wink a nic lepšího než tady audioweb nikde není.

Re: Ochrana repro

Takúto tému som chcel založiť aj ja... Zaujíma ma to preto, lebo ako vieme, aj na iných autách sa do dverí dostáva voda... Ako proti nej ochrániť reproduktor?

Web

Re: Ochrana repro

Existuji takove polocapky/strisky, ktere ochrani repro proti zatekajici vode. Jsou ve standardnich rozmerech (6.5,5,4) a vypada to jako miska na kompot, akorat ze pouze tak ze dvou tretin kompletni, cast  od cca 4-8hod je vybrana kvuli objemu - byl by tam sotva litr byt to uzavrene.

Re: Ochrana repro

a michale netušíš kde by se to dalo koupit?

Re: Ochrana repro

Jestli umis s laminatem, je to prace na hodinku... smile

Zahledl jsem to asi na partsexpressu, ale nevim to jiste. Spis bych se primlouval za vyrobu.

Re: Ochrana repro

V obchodě s látkami nebo koberci si kup v metráži plastovou ubrusovinu (nekupuj s textilní vloužkou, pouze samotný plast). Nalep na plech dveří (zevnitř auta), tak abys vytvaroval jakousi kapsu, která je chycena na krajích a v horní části. Spodní část nech volně splývat ve vnitřku dveří. Mám to v autě už hodně let. Teď jsem to odlepoval kvůli opravě dveří. Část ve vnitřku dveří je dost zahumusená, ale směrem k reprákům je perfektně čistá, stejně jako repra. Ubrus snáší jak horka, tak i mrazy, a i po tolika letech je krásně ohebný a nepraská.

Re: Ochrana repro

Nedela to kraval od "vetru" od repraku?

Re: Ochrana repro

hmm zajímavé

Re: Ochrana repro

V kraválu od repráků jsem neslyšel žádný kravál od ubrusu... Buď jsem hluchej anebo to opravdu, vzhledem ke své měkkosti, nic nedělá. Ale teď už mi to je jedno, dal jsem do dveří samostatné bedýnky (samozřejmě zakryté výše uvedeným způsobem).

Příspěvky [11]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Autohifi » Ochrana repro

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£