Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


(Stránka 1 z 2)

Audioweb.cz » PA a zvukařina » ZESILOVAČE

  Stránky: 1 2 »»»

RSS

Příspěvky [1 až 20 z 37]

Téma: ZESILOVAČE

Čau lidi máte nějaké zkušenosti se zesilovači DAP audio a OMNITRONIC? potřebuju na ozvučení menších akcí a tyto značky se mi jeví v dobrém poměru výkon/cena... rozhoduji se přímo mezi OMNITRONIC P-1500 - 2x750W/4 Ohm nebo DAP Audio Palladium P-1200 nebo DAP Audio Palladium P-1600 to by mělo výkonostně stačit si myslím.

Re: ZESILOVAČE

nebrat
a nejde jenom o výkon co zesilovač dokáže

Re: ZESILOVAČE

Práveže, uvádzané zosilňovače ten výkon nedokážu....

Web

Re: ZESILOVAČE

Naozaj omniho nebrat!!!! Vela ludi sa uz popalilo. Suciastky v nom = 1kg po 30Czk...

Ked chces lacny zosik kupovany, tak na satelity nie je zly Behringer, ale EP2500, ale ked to chces na subbasy, tak to nie, tam je dost makky. Na suby pouzit TAPCO, pripadne ak chces kvalitne zosily za dobru cenu, tak siahni po QSC GX3, alebo GX5. Su to spickove zosily pre"chudobnych". Myslim, ze sa uz zacali na Prodance aj predavat - je to najnovsia verzia...Zarucena kvalita!!! a su lacnejsie dokonca nez TAPCO, Behro a Omni. ...

Web

Re: ZESILOVAČE

ty už něco o těch GX víš?já jsem ještě neviděl ani řádek o nich,ale jednoznačně to bude lepší jak omnišrot

Re: ZESILOVAČE

OK popřemýšlím mezi tím Behringer EP2500 a QSC GX3 i když téď  mi říkal kolega, který mi doporučoval toto forum že by byla možnost si zesilovač složit od EZK z modulů KMD6253 žeprý jsou ty stavebnice od něj dobré ale výjde to dráž než přímo kupované...
jinak díky za tipy!

Re: ZESILOVAČE

Dobrej je třebas Aldax.cz

Re: ZESILOVAČE

dobrej?já bych řekl že výbornej

Re: ZESILOVAČE

Jestli ti jde o finance, tak ta řada GX je nová, mrkl bych po bazarech na předchůdce, řadu RMX. Jsou to robustní zesiky s věhlasnou spolehlivostí, na basy se jeví hodně dobře RMX 1850 HD. Zkus to okoknout wink

Re: ZESILOVAČE

Ja bych jen poznamenal, ze Behringer EP a Tapco, vicemene jedno jsou (oba kopie RMX), takze se nada rict, ze jeden je lesi na basy. QSC GX - podle myho taky rozhodne nebude zadny basovy specialista, spis ekonomicky reseni napajeni satelitu.

Re: ZESILOVAČE

hraval jsem na DAP 1000.  ten vykon se mi nezdal. ale hralo to prumerne. a vydrzel dlouho dokud nejakej sikula nehral celej den na urvane draty.  Sluchmistri no:-)

proti mac audio a Shittroniku. je to jednicka. od beringeru si zesilovač nedokazu predstavit. staci mi mix za 8t kterej mam na stole. Oh god

Re: ZESILOVAČE

hanzsi: někdo hold nemá na řadu PLX lol
1850 HD je jak stvořená pro bridge, kde podává slušivý výkon, za ty peníze jednička. Hot.Shot jí má doma a to moje tvrzení ještě utvrzuje smile

Re: ZESILOVAČE

koukej se nekde po bazarech smile treba ja jsem TAPCO J-1400 koupil za 6K od jednoho maníka a mam na neho jeste pres rok zaruku smile

na prodancu v inzerci se sem tam objevi par dobrych inzeratu smile.

Re: ZESILOVAČE

QSC je ozaj fajn, hraju nam v radiu 2ks RMX1850, obcas aj v bridge. DAP vsak tiez nieje zly, mal som Palladium 500, 900 a 2000, vykon, ktory to podava je takmer ten, ako je pisany. Nieje to vsak zosik na trvale hranie, ako profi PA. Je to polo PA, hobby, nenarocne trvale ozvucenie (podmaz v bare a pod.). Rozhodne by nemal hrat dni noci na clip. Spolahlivost je na dobrej urovni.

Omnisrotik urcite nie, o tych pocuvam, ako kdekomu robia dymovu show.

Re: ZESILOVAČE

Taky bych doporučovl RMX 1850, nebo The t-amp 2400.  Bohužel do toho nového QSC GX5 v žádném případě.Je to levňas pro jiné použití.Myslí ,že by brzo podal ruku. 2 páry 130W tranzistorů,to je i na mě moc! Konečně váha něco naznačuje! A to není digitál. Konečně,čas ukáže.Osobně mám dojem,že se QSC vydalo na tenký led.

Re: ZESILOVAČE

Já osobně si to o tom tenkém ledu myslím taky. Zvláště v případě českého zákazníka, který to jednak považuje za plnohodnotné zesilovače /což ani zdaleka nejsou/ a jednak je to cenovou hladinou určeno pro začínající či spíše méně movité, mladé lidi. Kteří z toho pochopitelně budou třískat maximum, jako by šlo o "normální" zesilovač. Jenže on bohužel tak úplně normální není..
Ve spotřební elektronice to tak blbě dopadlo vždy, když se jakákoli firma pokusila dodat na trh nějaký "economy" výrobek.
Například v případě autozesilovačů to platí naprosto stoprocentně. Mladej kluk si do Favorita k mizernému subu koupí ten naprosto nejlevnější dvoukanál, chytrolíni mu poradí že "v můstku to bude valit pyčo" a tak tedy můstek a plnej kotel, co to dá. Životnost do první havárie takto používaného levného zesilovače je v řádu týdnů.
Všechno je to naprosto zcestným uvažováním českého zákazníka, který se jako první dívá na cenovku a až ve třetí či čtvrté řadě se zajímá o to, k čemu je to určeno a co to vlastně umí či neumí.

Web

Re: ZESILOVAČE

Jo uz se tesim na ty dotazy, jestli je GX5 vhodna na basy...

..no bude to zajimavy, jako lidi je budou brat, vzdyt deset jich snad prodali za dva dny...

(upravil LuKyss 4. 5. 2008 15:47)

Re: ZESILOVAČE

Když přišly na trh tak jsem sám o nich uvažoval, ale nějak se mě nezdá ta hmotnost a celkové provedení. Příjde mě že je to takový na hraně použitelnosti. Je tam úplná absence nastavení - subsonic.

Budu muset něco koupit a možná že to bude právě QSC RMX 1450, který už je přeci jen nějakou dobu na trhu.

Web

Re: ZESILOVAČE

Jinak tedy QSC samo na svych strankach radu GX pro subbasy bez okolku doporucuje... vcetne velmi zabavne aplikace  "Amplifier Selector" , kde se po zadani jakekoliv bedny z nabidky zatrepe jakasi cerna koule a zjevi se, ze GX je pro toto repro doporuceno.

No nedela to me dobry dojem...

Re: ZESILOVAČE

dneska jsme s AGE porovnavali QSC RMX 1450 a TAPCO J 1400 na tech jeho MT18 subech smile,

podle parametru by mely mit stejny vykon ale pravda je nekde jinde smile proste QSC ma kvalitnejsi zvuk a vetsi vykon nez TAPCO

Příspěvky [1 až 20 z 37]

  Stránky: 1 2 »»»

Audioweb.cz » PA a zvukařina » ZESILOVAČE

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£