Re: Delta 12 LF

TAk mi je taky nahoď, chci to vidět.

(upravil Crashpc 23. 3. 2008 16:51)

Re: Delta 12 LF

ARA, 8608 : https://www.audioweb.cz/tvm-tsparametry.htm
Beyma: http://www.usspeaker.com/beyma%2012LX60-1.htm

a netvař se tak udiveně.

//zřetelněji pro tebe Franku:

>>> jestli ti to není jasný, tak si to čti tak dlouho, dokud ti to jasný bejt nezačne.... <<<

Re: Delta 12 LF

Tam máš TSka toho hybridu?

Re: Delta 12 LF

Poraďte mi jakou bednu na tu 12LX60 (objem, popř. rozměry, ladění, ...)? je to na doma spíše k hudbě. A jakej pohon byste k ní dali?Chtěl bych se vejít do 5000Kč za zes na sub komplet se vším co je k tomu třeba...

(upravil Crashpc 23. 3. 2008 17:32)

Re: Delta 12 LF

dal bych tomu 75-80l basreflexovou ozvučnici s laděním kolem 42-45Hz. do 35Hz by měla zvládnout burácet s dost slušnou silou. Níž už jsou jen některé filmové efekty a baspyčo subwoofer megatesty.... na normální filmy a hudbu to je víc než adekvátní. to bude bedna za 3000. Zesík kolem 2000-3000 jedině nějakej použitej

Re: Delta 12 LF

já myslel 5000 za zes...

Re: Delta 12 LF

tak to se vejdeš. třeba hotový moduly pro sub maj na madisoundu, pokud máš prachy tak skus projít jejich stránky a rychle kontaktovat gammina

Web

Re: Delta 12 LF

za 5000 zvládneš Aldax.

Re: Delta 12 LF

BV s těma prvníma 3 řádkama včetně mého nicku souhlasim, ale myslím že se to nějak moc neodporuje s tím co jsem prohlásil.
ten vnitřní objem byl můj špatný odhad. Když ale vemu objem venkovní (vemu li v úvahu kvádr) tak to na 150l vychází. to almara je, nezlob se... citlivost padla, zatižitelnost taky, na GD jsem se dnes koukal v simulaci - je pravda že letí nahoru až někde u 30-35Hz. Neříkám nic o provedení, a když teď beyma stojí 2500, tak co mi zbývá říct že jsem přestřelil a omluvit se - alespoň tobě. Tady šlo o franka jak na mě pyčoval protože se neumí chovat, a už vůbec neuznal že to co řikám je taky pravda. prostě už to není PA....

Re: Delta 12 LF

Hlavně že seš zasranej kretén. Bejt já pan Bunta, tak se urazim, že mi takovej vocas tyká.

Re: Delta 12 LF

Franku, ty hovado, tady se lidi bavěj poměrně normálně, a když někde něco nesouhlasí, tak se to napraví tak aby to souhlasilo - tomu se říká slušná komunikace. BV mi tyká aniž by (odhadem) o mě něco věděl, a není mi vůbec divný mu tykat taky. až ho potkám, budu mu vykat... Ty neumíš nic jinýho než nadávat do čůráků a kreténů, a provokovat lidi, a vždy se věšíš na tu stranu co vypadá silnější, aniž bys měl o problematice ponětí. Až tě někdo bude zas chtít sejmout, tak budu lákat hodně lidí, abys už ten ban kurva dostal nadobro. Navíc jsi takovej hazl, že nadáváš jenom proto že se ti nic nestane. Jestli tě potkám, tak se to změní.

(upravil check 23. 3. 2008 20:36)

Re: Delta 12 LF

Crashpc: Přečti si, co si doposud napsal a sypej si popel na hlavu.
Co sem napsal já, za tím si stojím. Nemá smysl se k tomu dál z mojí vyjadřovat, všechno tu ode mě je.

edit: Já sem, s ohledem na 5tisíc včetně práce připravených na zes. modul (tak akorát na SPV100), Bóďovi doporučil 80l/28Hz. Při dělení mezi 70 a 75Hz si vystačí se SubJuniorem.

Web

Re: Delta 12 LF

vůbec... stůj si za čím chceš, to ti nikdo nebere. jde mi o to že místo rozprávky o hudbě tu lítaj hrubý nadávky ze všech stran. až si každej zavře držku, a otevře jí jen když mluví slušně, není problém.

Re: Delta 12 LF

Nahazuji svou "aproximaci" ať v tom check s BV nejsou sami. smile 70l/33-35Hz » 30Hz/-3dB
Je to kompromis od checkova příliš nízkého ladění, rovnání EQ netřeba bude-li se to provozovat jako sub - tedy do cca 80Hz. 8608 ani 312 níž nejdou.

Crashpc: Obávám se, mluvíme-li o tzv. "podlaďování", že ta strana, ve které jseš ty, je mnohonásobně silnější nebo spíš početnější...

Je pravda, že tu poslední dobou sprostoty hodně přibylo - Frank, sinclair a nevím kdo ještě, co kdyby jste si své výlevy nechali pro sebe? Docela slušně tím zabíjíte všeobecnou náladu.

(upravil Crashpc 23. 3. 2008 20:38)

Re: Delta 12 LF

ono to panu Buntovi funguje, ne že ne. Nejak bych nechtěl nařknout jeho práci. já mluvil o něčem jiném - o té změně. Nejde prostě ten reproduktor takhle naladit aniž by některé vlastnosti nebo parametry neutrpěli. To je logické - ale to je to jediné o co mi šlo s tím, že jsem to v některých místech podcenil-přehnal. Z toho ale taky sešlo, protože se sem nakýblovala tlupa smradů udělat bordel.
Sinclaira nemam rád, a on nemá rád mě. Je sprostej jak dlaždič. Jenže on nadává poměrně vždycky v právu, a etika mi nedovolí někomu nadávat když má pravdu. Tihle zmrdi prostě jen přídou a blejou nějaký zvratky, a občas něco o audiu aby tu vůbec mohli zůstat.

(upravil check 23. 3. 2008 20:44)

Re: Delta 12 LF

Jenže ty si nenapsal zatím, jaké vlastnosti se mění k horšímu. Nechceš přímo kritizovat pana Buntu, přitom ale jeho návrh bez argumentů odsuzuješ. Navíc mě tu osočuješ z nadávek a nadáváš mi, já jsem celou dobu naprosto slušný, až hyperkorektní. Končím s tebou. Tečka.

Web

Re: Delta 12 LF

Jo, check dělá co může... Bohužel. Marťas, nemá to cenu.

Re: Delta 12 LF

checku, tvoje jméno tu myslím nepadlo, tak nemusíš hrát postřelenou husu. všiml jsem si toho dost brzo, že přestože máš názory jaký máš, a nějak si neuvědomuješ že stvořitel tématu má zájem o něco uplně jinýho, tak jsi vcelku slušnej, proto ti bezůčelně a už vůbec ne zprostě jak prase nenadávám. alespoň pro teď.

Re: Delta 12 LF

Jsem rád že jste mi poradili, ale kdyby jste se tady nehádali a nenadávali si kdo ví do čeho všeho tak by se tohle téme bezproblému vešlo na 1 stránku!
Zezačátku jsem z toho byl docela nas... že se na něco zeptám, pár lidí řekne své názory a hned se tu začnete hádat! Pro mě to nic neřeší, poto jsem taky s dost lidma komunikoval přes email nebo po ICQ, poslední dobou když procházím fórum tak se to tu pořád jen hádá!

Ale díky za rady na 98% vezmu tu 12LX60 a udělám ji podle návrhu Antonia jak už on řekl jako kompromis mezi podladěním.

S tím Aldaxem do 5000Kč bych se vešel i se setavením, já se do toho nejak nechci pouštět, abych nenadělal více škody nežli užitku.

Re: Delta 12 LF

Když použiješ SPM 250 bude to paráda na domácí použití.

Web