Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Subwoofery, kino a sestavy » Subwofer s Visaton TIW250

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [2]

Téma: Subwofer s Visaton TIW250

opamp napsal:

... dneska jsem (po dlouhých dnech laborování a deprese z vyhozených peněz) tý TIW250 přišel na chuť Chtělo to ořezat Shanům signál na 75Hz (kondík 100n před LMkem) a je to skvost... Tak neuvěřitelný pročištění (už tak detailního) zvuku Shanů, když se jim ulevilo na výchylce na basech, jsem nečekal... No a protože Leošek navrhnul moc hezky SubSenior, naprosto nepoznám, že ty krásný, přesný a hluboký basy ve skutečnosti hraje Visaton z kouta

Dovolil jsem si citovat z jiného threadu, myslím, že to bude zajímat víc lidí. Mám tenhle kousek objednaný a chystám se s ním udělat sw k "á sedmičkám" od adama, zatím zvažuju spíš menší objem a vyšší ladění dle doporučení výrobce. Měl bych na opampa dva dotázky:
- Trochu víc podrobností o objemu, naladění atd...
- Ořez kondíkem je definitivní řešení? Nezvažuješ výrobu nějaké vlastní výhybky ve stylu tohoto http://www.ezk.cz/stavebnice_moduly/fsn1269_fsn1212.htm ?

Re: Subwofer s Visaton TIW250

1. Objem, naladění atd... jde o doslovnou kopii projektu SUB T-25.50
http://www.visaton.com/en/bauvorschlaeg … index.html
akorát bedna je prodloužena dozadu o nějakých 14cm o prostor pro SPV250, seniora a trafo (tedy to, co je v projektu zadní stěnou, je u mne přepážkou) o prostor pro SPV250, seniora a trafo.

2. Ano, nehodlám si kurvit zvuk dalšími zbytečnými opampy - tak jak to je, to úplně stačí - dělička se doladí seniorem.

Web

Příspěvky [2]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Subwoofery, kino a sestavy » Subwofer s Visaton TIW250

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£