Téma: Internetová hudba jako podkres-zkušenosti,pokec
Ahoj.
1.Začal jsem koupí Technisat Digitradio 10 IR. Velký omyl-digitálně protivný zvuk. Tak jsem to řešil. Postavil jsem můstek ze dvou čínských TDA 2030. Jako základ dobrý. K tomu připojil třípásmovku Heco. Na tichý poslech špatné, nebyly vybuzené. (tak není žádná radost poslouchat špatný stream nahlas). No,napadla mne uzavřenka. Našel jsem ARN 5608 a výšku Monacor SPP 90. Spáchal jsem na to výhybku (improvizovaně)a dal do původní bedny ARS 825 s novou přední deskou. Takto je to docela poslouchatelné. Vadí tomu tenké stěny, to ano.(Myslím, že ten Monacor má takový "telefónkový zvuk".)
2. Zadruhé jsem si koupil WiiM Ultra. Poslech na sluchátka bez námitek, velká spokojenost. Bohužel, ani tady zatím nedokážu vyladit poslech na úrovni na repro. Myslel jsem totiž, že to postavím na CD přehrávač a zvuk se bude podobat kombinaci zesilovače a reprobeden. Nikoliv. I když do toho pustím Radio Paradise. Mám takové tušení, že by to vyřešil TPA3255 na všechny bedny, co mám. Dnes je zvuk takový opatrný, bez ohledu na připojené repro. Xavian Delizia hrají jak ze supermarketu, ani Marantz ani TDA 7293 tomu nepomůžou. Jedná se o relaxační poslech ze 2,5 metrů-mono.

Podpora webu
Nahrát obrázek