Nechat si bedny změřit je taky možnost. Ale asi to taky není úplně jednoduché. Stavba beden je složitá věc, a myslím si že vyžaduje vícero měření. Měl jsem v plánu stavět bedny. Ale došel jsem k závěru, že lepší bude využít hotový projekt. Chtěl bych soustavu 5.0. Nejdříve jsem uvažoval o sloupovkách. Musel jsem od nich nakonec upustit. Měl bych problém je rozumně rozmístit. Momentálně jsem rozhodnut, že půjdu do projektu LSM nebo URS3100. Chtěl bych jednu z těchto soustav použít jak pro předek, tak pro zadek. Akorát ještě nevím, jak to udělám s centrem . Vzhledem ke špatným podmínkám s umístěním, mám v plánu bedny umístit pod strop. Vím, je to na 2 věci, ale jinak to asi nepůjde. No, a s měřením bych si chtěl pohrát u svých současných beden. Dělal jsem je v době, kdy jsem chodil na střední, což je nějakých 18 let. Je to dvoupásmo, osazené, podle všeho, asi tím nejhorším od TVM. ARN226-03+ARV104. Prosím, nesmějte se mi za tu kombinaci. Já o tom tehdy nic nevěděl. Na těch bednách je toho hodně špatně, tak jsem si řekl, že by to byla možnost, jak se naučit něco o měření a aspoň trošku je "popostrčit dál" . Mohl bych je poměřit před a po. Jestli se něco změní. Mám v plánu udělat novou čelní desku, abych mohl zdrcnout repráky trochu víc k sobě, zapustit je, a taky ofrézovat hrany. Myslím, že toho je dost na to, abych, když ne slyšel (vzhledem ke kvalitě měničů), tak aspoň viděl nějakou změnu ve výsledné charakteristice.
Z výše uvedeného je asi jasné, proč do toho nechci valit moc peněz. Na druhou stranu, rád bych pronikl do tajů měření. Aspoň trochu