Obutt, ďakujem ti, ale už si začínam robiť o seba starosti, že som zrazu osprostel, lebo inak som vcelku technicky zdatný i v dielni mi to ide, len toto proste NECHÁPEM! Stále mi vo vzorci chýba os Z (akože hore/dole). Keby som to striekal, tak to vytočím na sústruhu z MDF a tie dva kruhy vložím do čela. Ale ten masív ma fascinuje. Ja si to asi zjednoduším tak, že plastový zvukovod nechám originálny a dopilujem len ten prechod ako máš ty na fotkách tú matricu - čo sa mi asi aj celkom páči. Ak to však bude perfektne licovať. Ja sa chystám na Totem 100-B MKII, tak mám aspoň o dve diery menej roboty. To by to v tom čert bol, aby som to nedal. Proste to budem krúžiť po vrstvách, narobím schdíky a dobrúsim. Len si mi zasadil chrobáka do hlavy s tým tvojim riešením.
Leonardo, pantografom malý zvukovod nespravíš, jednoducho to tam nevojde, iba tým kopírovacím prípravkom. Také nemám a vyrobiť je ho pomaly viac roboty ako celá bedňa
Edit:
Obutt a nemyslel si takéto čosi? Lebo s tými dierami čo píšeš som celkom mimo.
obutt napsal:potom prestavíš frézku a obídeš ďalsí kruh a takto to spravíš až do konca
To je tá moja chýbajúca os "Z", že?