Díky za info, jestli bude nová výhybka, tak to pojmu trochu jinak. Už jsem na to připravil i manželku. Postavím to jako sloup, nic děleného. Jen má požadavek, aby to ladilo k nábytku, takže tmavá dýha. Nebudu zasahovat do těch RK15, ty si nechám dole v dílně tak jak jsou, jen to trochu vyztužím a udělám novou přední a zadní stěnu. Ono trochu problém by nastal i s uchycením, protože jsem kouknul na ty ARZ669 a ty nemají "uši" pro uchycení, ale jsou drženy jen přítlačním plechem ve tvaru L. Pro montáž zepředu by to esteticky nevypadalo dobře. Já ty repro dostal spolu se zachovalou NC430 z pozůstalosti. Ten děda na to hrál do poslední chvilky a dokonce jsem k tomu dostal i přenosku AT61E, ještě zabalenou. Tak si mám s čím hrát. Snad jen kdyby se na to našla lepší výhybka, než jen kondenzátor. Asi by to hrálo lépe. Kdyby šlo někam nasměrovat, kde ta výhybka je. To bych byl vděčný. Drát tu je, soustruh taky, takže si budu motat cívky sám, stejně jako po šuplíkcíh zásoby žlutých kondenzátorů řady Tesla TC 205 a podobných. To bych do toho rád spáchal, aby mi to tu trochu hrálo. Jinak zrovna dorepasovávám mírně překopanou AZS 220, kterou jsem k tomu dostal také. Ale je to správný paskvil. Konce jsou z AZS220, ale korekce jsem dohledal na motivy TW40, takže otočné potenciometry a samozřejmě podomácku dodělaný přední panel z hliníku z popisem. Už mi to na stole hraje, tak to jen musím učesat a napáchat zpátky do krabice. Takže ještě jednou díky za podanou pomocnou ruku a já si jdu hrát. Protože kdo si hraje, nezlobí