Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » Aký zosilňovač pre Dali reprosústavu

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [4]

(upravil kayman 16. 4. 2013 19:24)

Téma: Aký zosilňovač pre Dali reprosústavu

Ahojte, hľadám nejaký entry stereo zosilňovač pre párik Dali Concept 1 (prípadne Dali Zensor 1 len to by bol basreflex len 1cm od steny..).
K Dali asi najviac odporúčajú NAD, Denon, Marantz. Čo som si všimol, NAD sú tu dosť vychvalované na tomto fóre, takže asi otázka či zobrať Pioneer A-30 alebo Denon PMA-720AE je asi scestná smile
Ale skôr rozmýšlam ak by som zobral NAD, či je lepšie zobrať jeden z nových entry modelov - NAD C316BEE/C326BEE alebo niečo staršie z druhej ruky. Na bazoši je teraz 3240PE - moc o ňom neviem po nete zistiť aký je.. Bohužiaľ nepoznám žiadneho servisáka v Bratislave, keby to začalo chrapčať alebo niečo vymeniť (sám by som to možno zvládol a možno nie smile zvládol som vymeniť kondenzátor na matičnej doske v počítači ale to bolo vidieť, že je vydutý).
čo by ste poradili?

Re: Aký zosilňovač pre Dali reprosústavu

tak ten 3240PE má asi 25 rokov, to je celkom dosť a bez nejakých úprav už to asi nebude ono..

C316/326 sú podarené modely? čo ja vidím mojimi očami je mainin/preout a prepínanie vstupov relátkami na 326. neviem či je to dostatočný rozdiel na tých 100€ navyše hmm

Re: Aký zosilňovač pre Dali reprosústavu

Ahoj,NAD 3240 jsem měl a můžu říct,že je to dost dobrý zesilovač.Pokud by ti neseděl zvuk,je velmi jednoduché v předzesilovači vyměnit OZ za typ,který ti bude vyhovovat víc.

Re: Aký zosilňovač pre Dali reprosústavu

vďaka za odpoveď smile

nakoniec som nechcel riskovať starší stroj a kúpil som nový Pioneer A-30. som spokojný so zvukom, takže nebudem skúšať teraz nič iné, možno časom keď budem mať pocit, že to chce skúsiť zmenu či nie je niečo lepšie..

Příspěvky [4]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » Aký zosilňovač pre Dali reprosústavu

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£