Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » Tesla discomix 8-480

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [2]

Téma: Tesla discomix 8-480

Zdar
Mám dotaz ty vstupy na mikrofon musej mít svuj předzesilovač? Protože se mě zdá že maj malou citlivost . A docela to šumí.
díky za info

(upravil sinclair 5. 3. 2013 21:13)

Re: Tesla discomix 8-480

Pakliže je DISCOMIX 8-480 v pořádku, tak jeho mikrofonní vstupy mají citlivost okolo 3mV a OZ na vstupy je potřeba podle SM vybírat na šum, nejde tam vrazit jen tak něco.
Pokud máš dost času a pevné nervy, tak si nakup NE5534AP, prodluž jejich vývody připájením tenkých drátků např. z UTP kabelu, ze vstupu Discomixu vyházej všechny kompenzační prvky, určené pro MAA501, NE5534 zakompenzuj kondenzátorem 18pF a podle SM a nákresu desky tam opatrně vpašuj ty NEčka. Citlivost to bude mít stejnou, akorát to nebude mít při vyšších úrovních signálu tak plechový zvuk a hlavně to i při téměř plném gainu /který je potřeba málokdy/ nebude šumět. Ty NEčka je třeba koupit buď Texas, nebo Philips u Farnella, tam je jistota, že to nejsou pajcy, jako u TME.
Už jsem tuhle práci u několika těchto přístrojů dělal, je to hrozná otrava a náročný na čas, ale komu tenhle přístroj svými vlastnostmi vyhovuje, tak se určitě vyplatí.
Než rozpájíš celou sběrnici, je dobré některé detaily si vyfotit, kam co vede.

Web

Příspěvky [2]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » Tesla discomix 8-480

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£