Re: Federmann

Stačí mrknout do fotek diy mašin v zesilovačích. Tam na těch odkazech se toho člověk dost dozví. A nebo potom přímo Federweb.

(upravil Hordek 28. 6. 2014 12:57)

Re: Federmann

.

Re: Federmann

Antonio !

Je zcela v poradku propagovat svoje komercni vyrobky ve vlaknu Fotogaléria Vašich DIY zosilňovačov ?

(upravil antonio 6. 12. 2012 20:21)

Re: Federmann

danhard: To není, dík za upozornění.

...jinak co jsem zatím stihl přečíst, tak viz Hordek, moje slova.

Re: Federmann

My na tu "demokracii" dojedeme. Nechápu, proč po tom, co ten lhář a morální paskřivec spáchal, může tady znovu vystupovat se svými výblitky. Pokud to admin nevidí, je podle mě něco špatně, stačí si najít historii jeho lží a manipulací. Přidávám se k opampovi.

Web

(upravil The_P 6. 12. 2012 23:14)

Re: Federmann

IvaW, Opamp: Souhlas, jedna vec je 'tolerance ciziho nazoru', druha vec je trpeni s prominutim notorickeho lhare, ktery rozvrtal a rozhadal kde co, neprinesl nic a stal vsechny na mnoha forech jen nervy a cas. Tohle neni cizi nazor, tohle je s prominutim 'virtualni kriminalnik' hmm

PS: Tohle by mela byt vicemene odborna diskuze no ne? Tak co tu dela clovek, ktery nekolikrat prokazal, ze nema zajem o jakoukoliv diskuzi, ale jen o monolog a casto neodborny (mnohokrat pristizen). Demokracie taky funguje jen do chvile, kdy ji vsichni zucastneni respektuji. Kdyz prijde nekdo s pistoli, laska & tolerance tu kulku nezastavi, tak proc si ho poustet do domu.

Re: Federmann

Můžeme dát anketu a hlasovat o banu. Obdivuji vytrvalost zůčastněných (vedle v threadu se to už rozjíždí), jistou prospěšnost to ale má, pro ty méně obeznámené s nf technikou, je to taky jakási forma učení se.

(upravil Benazi 7. 12. 2012 18:37)

Re: Federmann

To bych nedělal,nech to uzrát ,vše se nějak vyvine.Spousta buřtů zde nemá kfalifikaci se k dané věci vyjadřovat.