Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Ostatní technika » Věžička na takovéto "domácí žvýkání"

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [4]

Téma: Věžička na takovéto "domácí žvýkání"

Zdravím vespolek, chtěl jsem se zeptat, jestli jste někdo neřešil koupi nějaké věžičky do 5tis. kč, aby nevypadala jako UFO a aby i hrála. Našel jsem nějakého SHARPa, ale recenze nula. Chtěl bych, aby to sežralo MP3, což dnes není problém a mělo to USB. To co mě se líbí stojí 20 (byl to Philips s WIFI smile ), ale to nejsem vzhledem k předpokládanému občasnému využití ochoten dát-raději se věnuji synovi, který roste před očima.
Děkuji

Re: Věžička na takovéto "domácí žvýkání"

co to propojit přes vstup (aux) s PC či noťasem a koupit lepší PC bedny či studiové monitory? bude to hrát lépe. Pokud chceš opravdu věžičku tak skoč do obchodu kde se to dá vyzkoušet ale podobná cenovka se rovná podobný zvuk ... a i když to bude hrát uspokojivě pro tvé uši tak kvalita mechaniky (CD) atd.. bude špatná a po 2 letech se to rozpadne.

Re: Věžička na takovéto "domácí žvýkání"

Aktivní bedny a jiné nesmysly doma řešit nechci-teď mám zesilovač s bednama a to je právě to co mě sere-furt musím něco zapínat aby to hrálo. Chci prostě vrazit flashku či dát CD a hrát. Nepředpokládám že by se měl konektor na USB po 2 letech provozu pokazit-mechanika CD mě prioritně ani moc netrápí. Opravdu nikdo nic takového nekupoval?

Re: Věžička na takovéto "domácí žvýkání"

Z tohoto webu něco takového určitě mnoho lidí nekupovalo. 2 roky to vydrží protože je to na tuhle výdrž dělané, říká se tomu spotřebka. Osobně bych navštívil elektro a vybral cokoliv co se mi líbí a alespoň trochu vyhovuje uším.

Příspěvky [4]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Ostatní technika » Věžička na takovéto "domácí žvýkání"

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£