Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » PA a zvukařina » Subwoofer/satelity pre halu 400m2

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [2]

Téma: Subwoofer/satelity pre halu 400m2

Zdravim,mam v plane kupit nejaky subwoofer k dvom satelitom na ozvucovanie nejakych dedinskych disco v hale,cca 400 m stvorcovych.Mohli by ste mi poradit,ci by nato stacil subwoofer The Box TA18?je to aktívny Subwoofer, 18" basový reproduktor, 500 Watt, ľaditeľná výhybka pre stredo-výškové satelity 35Hz - 250Hz,128dB SPL.Ak nie,aky by ste doporucili?Alebo kupit nejake satelity,ktore idu hlbsie do basoveho pasma?Som v ozvucovani zaciatocnik,tak dakujem za kazdu dobru radu.

Re: Subwoofer/satelity pre halu 400m2

Tohle je těžká otázka, tak se do odpovídání nikdo nehrne, není dost informací.
Není jasné, co jsou ty satelity, které snad již existují - těm musí SW odpovídat výkonově. Není jasné, jaký typ hudby bude hrán, i to hraje svou roli.
Pokud satelity ještě nemáš, pro začátek se doporučují spíše bedny s 15" a driverem (profi výškovým reproduktorem) a zatím žádný SW. Např. EMI 151, pro disko minimálně s osazením Eminence delta 15 LF a Selenium D220Ti, to zahraje obstojně basy i výšky, ale středy hůř. Dobré bývá si v bazaru u Prodanců něco vybrat, když máš štěstí, můžeš nakoupit za slušnou cenu.
A kdoví, jak to dopadne: Přestane tě to bavit, přijde konkurence a vytlačí tě, mladí udělají průšvih a starosta to zakáže, stát se může cokoliv. Pak se to nějak musí prodat, čím je toho méně, tím obvykle míň proděláš.

Příspěvky [2]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » PA a zvukařina » Subwoofer/satelity pre halu 400m2

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£