Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Zdroje signálu » Tesla NC470 "sedí"?

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [3]

Téma: Tesla NC470 "sedí"?

Zdrávo, před několik dny mi někdo postavil za dveře tenhle gramec, netuším kdo to byl ale pochopitelně jsem se zaradoval neboť na první pohled vypadal dost zachovale i návod v něm byl. Na pohled druhý jsem ale zijstil že chybí řemínek ale předpokládám že to snad nebude velký problém sehnat. Kde se to shání? Dále jsem zijstil že talíř dřr o šasi, je moc nízko..? Přitom ten šroub zespoda je povolený na max a pružiny se mi nezdjí unavené.. Napadá někoho něco co s tím? Zepředu je doutnavka, měl jsem před časem jiný NC470 a tam už byla ledka.. vložka tam je nějaká mf-101, to je UNITRA? nebo se pletu?

Re: Tesla NC470 "sedí"?

dej si do vyhledávače " NC470" hledej a čti. Je toho tu hafo.
- řemínek: http://www.gramofony.wz.cz/ nebo v Praze. Název si ale nepamatuju
- talíř: nevím, jestli je ze zinkalu jkao u NC440,50,52 atd. nebo ne, ale jestli se vlní je " zborcený " - rovněž p.Zatloukal Litovel
- přenosku vyměň pro jistutu za Ortofon OM5E

Web

Re: Tesla NC470 "sedí"?

Talíř to má ocelový, takže zborcený by být neměl. MF-101 je velmi mizerná polská magnetodynamická vložka, charakterem zvuku spíš blíže keramickým vložkám, notabene k ní nejde sehnat náhradní hrot. Takže vyměnit za OMB5E nebo OMB10E. Ty pružiny opravdu mohou být unavené.

Web

Příspěvky [3]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Zdroje signálu » Tesla NC470 "sedí"?

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£