Téma: DEXON WD 80

zdravim, sem tu novej a mam doma dva repro. dexon WD 80 a chtel bych vas poprosit o radu se stavbou band-Pass ozvucnice, repraky mam dva

http://data.dexon.cz/wd80100120.pdf

Re: DEXON WD 80

Díky většímu Q vychází větší objemy, takže bych to udělal podle hnědé, tedy isobaric a zda se sériovým nebo paralelním zapojením, to záleží na tobě, paralelně ti to přidá 6dB, tzn. bude stejné jako zelená, otázka zda máš zes schopný hrát do takové zátěže.

https://lh3.googleusercontent.com/-7HN1PlJ4Qy8/Tvd-_BlHg6I/AAAAAAAACRY/u4EyeQxjwOg/s144/2_dexon_wd_80.png

Re: DEXON WD 80

diky moc, ale jeste bych mel par otazek jak je dat do ty bedy a jak vlastne bude vypadat, a jeste do ktereho objemu dat ten BR, kdybych mohl poprosit nejlepe nejaky nacrt s popiskem klidne na email (polacek123456@seznam.cz)

Re: DEXON WD 80

Já myslel, že když píšeš o band-passu, víš o co vlastně jde. BP je sice vhodnej, ale jak jsi na něho teda přišel? Vygůgli si "bandpass" a "isobaric".

Jinak: Vr je zadní uzavřená komora; Vf přední otevřená, kde je BR.

Re: DEXON WD 80

no prisel sem na nej uz driv v nejakym programu sem to videl big_smile a jeste ty objemy platej pro jeden nebo uz pro dva reproduktory?,

Re: DEXON WD 80

máš to tam napsaný

Web

Re: DEXON WD 80

jj takze tu zadni uzavrenou komoru rodelim na pul a dam je tam isobaricky

Re: DEXON WD 80

Použil jsi ten google?

Uděláš bednu, jedna komora bude mít 23l, druhá 12.
Protože to bude isobaric, tak do každé komory bude čumět koš jednoho z repráků, tzn. membrány budou proti sobě (a musí se pohybovat stejným směrem, tzn. jeden reprák přepóluješ).

Re: DEXON WD 80

ok uz je mi to jasny diky moc .-)

jete bych mel dotaz ohledne vytlumeni?? jestli bude vhodna obvazova vata???

Re: DEXON WD 80

zvlneny molitan