Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Ostatní technika » TESLA MC 900

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [12]

Téma: TESLA MC 900

mam problem s timhle playerem, po vlozeni CD se roztoci,ale na displeji vyskoci hlaska err a dal nereaguje, nesetkal se nekdo s podobnym problemem? vsechno uz jsem mel venku, s cim jsem si vedel rady,to jsem zkusil proverit,pripadne promerit, ale chybku jsem nenasel. Ze by vadny laser?

Re: TESLA MC 900

O ake CD sa jedna? Palene, alebo original?

Re: TESLA MC 900

origo i palene, bez rozdilu,vzdycky to vyhodi hlasku a nic...

(upravil Michelin1 20. 2. 2011 20:58)

Re: TESLA MC 900

Díval jsi se jestli reaguje ostřící čočka?Mě to na 901 dělalo také, pak jsem zjistil, že je prasklý závěs ostřicí čočky.Ještě záleží jakými otáčkami se CD roztočí.

Re: TESLA MC 900

čočka ostří, to je v pořádku, cd se roztočí taky tak jak ma, v tom problem nebude,ale proste po roztoceni a chvilce ostreni se cd zastavi a vyskoci err

Re: TESLA MC 900

hmm mne to isté robí MC902 pri napálených CD, tiež som chcel zistiť že čo, ale že vraj je už oslabený laser.

Re: TESLA MC 900

Taky se mi to tak jeví, ale snad se vyjádří ještě někdo, kdo bude vědět zda je tomu tak, nebo ne. Pokud by to byl laser, mohl bych to zkusit prohodit, mam tu ještě jeden vrak, ale bez nějakého jasného výroku se mi do toho zatím moc nechce, nerad bych napáchal víc škody než užitku...

Re: TESLA MC 900

Este jedna podobna skusenost, mam aj nejaky Technics, rovnaka koncepcia ako Philips/Tesla/atd. myslim ze aj obdobie podobne a mechanika, ten mi zase robil to, ze prehral kedy ako, raz 1, raz aj 3 pesnicky, niekedy zase ani CD nenacital, tak som sa hral s nastavenim lasera (2 trimre na deske prevodnika pod mechanikou) - focus, power, ale ziadny uspokojivy vysledok, sa mi nepodarilo dosiahnut. Mozno by mohol niekto aj s tymto pomoct, ak sa da, nejak jednoducho nastavit ten laser, aby este nejaky ten rok pobehal.

Re: TESLA MC 900

ano, ano i trimříky jsem už zkoušel, sic to vypadalo, že se nakonec už už chytne, ale pořád stejný problém no..

Re: TESLA MC 900

Mám taky jednu MC900, dokonce i se servisní dokumentací a dělá to samé. Vypadá to ale, že tam někdo dělal nějaké úpravy, na pravém dolním kraji desky je nabastlený stábl LM317T a na jedné noze má odpor, tak až bude čas, budu to muset zrevidovat podle schémat.

Web

(upravil warezo 24. 2. 2012 18:40)

Re: TESLA MC 900

po roku by som chcel oživiť túto tému. tiež sa mi dostal do rúk tento prehrávač. mám presne rovnaký problém ako nosferatic. prehrávač sa správa úplne rovnako či už je cd vložené, alebo nie. dvakrát sa snaží roztočiť, zároveň optika ostrí a vypíše Err. laser svieti, akurát čočka vyzerá ako by bola zahmlená/zmatnená/zašpinená. zhora som sa ju pokusil jemne očistiť, no je to aj z vnútra. inak som s tým zatiaľ nič nerobil. nevyzerá že by s tým niekto niečo robil. segmenty svietia všetky...
ak nepomôže ladenie focus a power, asi už iba výmena mechaniky?

EDIT: problém rovnaký akurát u mna ide o Tesla MC902

(upravil Michelin1 24. 2. 2012 19:27)

Re: TESLA MC 900

warezo:zkus povyměňovat kondíky na desce pod mechanikou, někdy to pomůže, jinak čočka se dá vyčistit i zevnitř po rozebrání hlavy, ale musí se opatrně!

Příspěvky [12]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Ostatní technika » TESLA MC 900

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£